Kıskanan bir kişiyle sınırlı değilki.. çekemeyeni çok.İyi olmuş. Ateş İmparatoru lakabını kim kıskanmıştı bu arada forumdan?
Kıskanan bir kişiyle sınırlı değilki.. çekemeyeni çok.İyi olmuş. Ateş İmparatoru lakabını kim kıskanmıştı bu arada forumdan?
Evet böyle. Ön cepheden olanı lazım ama.Bunu manga panellerini birleştirip ben yaptım. Tek halinden kastın şunun gibi mi?
Kim ki o?İyi olmuş. Ateş İmparatoru lakabını kim kıskanmıştı bu arada forumdan?
BuyurEvet böyle. Ön cepheden olanı lazım ama.
Kim ki o?
Seride Ateş İmparatoru lakabı var ama Magma/Lav/Orman/Işık vs imparatoru lakabı yok ne ilginç.
Asce dövmesi zaten sonradan ortaya çıkmadığını gösteriyor. Üzeri çarpılı dövme. Taa nerede vardı o dövme. 100lü bölümler.Yanlış bilmiyorsam Sabo'nun ilk ortaya çıkışı tam MF'dan sonraydı. Ace öldüğü gibi 3. bir kardeş ortaya çıkması, tip olarak benzerlik, aynı meyvesi yemesi vs Ace'in yerini doldurmak için çizilmiş bir karakter hissiyatı veriyor. Bu sebepten sevmeyenlerini anlıyorum. Onun dışında iyi karakter bence, son arc'larda iyi işlendi.
Hikaye olarak sonradan ortaya çıktı. Dövmedeki tek harf anlam ifade etmiyor bence.Asce dövmesi zaten sonradan ortaya çıkmadığını gösteriyor. Üzeri çarpılı dövme. Taa nerede vardı o dövme. 100lü bölümler.
Başka ne anlamı olabilirki o dövmenin? Üstü çarpılı S yazısı..Hikaye olarak sonradan ortaya çıktı. Dövmedeki tek harf anlam ifade etmiyor bence.
Okuyucu olarak dövmenin anlamını başta bilmiyorsun. Bu yüzden önemsiz diyorum başka anlamı olduğu için değil.Başka ne anlamı olabilirki o dövmenin? Üstü çarpılı S yazısı..