Law'dan daha çok sevmediğim bir karakter varsa o da budur.
Ben de bu karakteri sevemedim. Çocukluğu neyse de, sonradan seriye zorla sokulmuş gibi bir hali var.Law'dan daha çok sevmediğim bir karakter varsa o da budur.
Hafıza kaybı olayı hikaye o yüzden öyle geliyordur.50 yıl öncenin türk filmleri inandırıcılığında.Sonradan sokmasa düşünürdü o işi baştan.Ben de bu karakteri sevemedim. Çocukluğu neyse de, sonradan seriye zorla sokulmuş gibi bir hali var.
Kesinlikle. Ölü kalsa daha iyidi.Ben de bu karakteri sevemedim. Çocukluğu neyse de, sonradan seriye zorla sokulmuş gibi bir hali var.
Bu meyveyi küçümsemek saçma geliyor bana yine de...Ace'in dandik ateş meyvesi işte la. Düşman başına. :S
Yav bakma sen bana takılıyorum öylesine. :/ Haki ustası birisinin elinde bir logia çok tehlikeli bir silah olabilir. Daha iyi işlenmesine de gerek yok üstelik. Absürt derecede güçlü olduklarını yeterince gözümüze gözümüze soktu zaten mangaka.Bu meyveyi küçümsemek saçma geliyor bana yine de...
Bu evrende pek çok saldırı işlevsiz kaliyor bu logialara karşı. Haki ile yapılan saldırılar bile işlemiyor bir noktada. Boşuna "En iyi meyveler" demiyorlar bunlara. Daha iyi işleneceğini düşünüyorum bu logiaların 2 yıl zaman atlaması sonrası. MF de, Punk Hazard da ve 2 yıl öncesi dönemde bunun mesajı verildi.
Logia var logia var, hepsini bir tutmamak lazım.Bu meyveyi küçümsemek saçma geliyor bana yine de...
Bu evrende pek çok saldırı işlevsiz kaliyor bu logialara karşı. Haki ile yapılan saldırılar bile işlemiyor bir noktada. Boşuna "En iyi meyveler" demiyorlar bunlara. Daha iyi işleneceğini düşünüyorum bu logiaların 2 yıl zaman atlaması sonrası. MF de, Punk Hazard da ve 2 yıl öncesi dönemde bunun mesajı verildi.
Mesajı verildi derken gösterildi fakat sayfa sayfa dövüş olarak görmedik demek istiyorum MF dışında.Yav bakma sen bana takılıyorum öylesine. :/ Haki ustası birisinin elinde bir logia çok tehlikeli bir silah olabilir. Daha iyi işlenmesine de gerek yok üstelik. Absürt derecede güçlü olduklarını yeterince gözümüze gözümüze soktu zaten mangaka.
Bir farki yok meyveye hakim isen ve belli seviyede bir karaktersen. 2 yıl öncesi "Haki bilmeyenler bir şey yapamıyor o yüzden en iyi meyve" diyenler vardı. Fakat Yeni Dünyada haki kullanmayan yok. 2 yıl öncesi karakterlerden bile hakiyi çok net kullanan karakterler olması gerekiyor. Belamy bile haki biliyor o dönemden.Logia var logia var, hepsini bir tutmamak lazım.
En zayıf logia net Kum Kum. Bir kaç damla kana yıkıldı, yani hakiye falan gerek yok.Mesajı verildi derken gösterildi fakat sayfa sayfa dövüş olarak görmedik demek istiyorum MF dışında.
Çoğu Logia kullanıcısını da görmedik zaman atlama sonrası.
Bir farki yok meyveye hakim isen ve belli seviyede bir karaktersen. 2 yıl öncesi "Haki bilmeyenler bir şey yapamıyor o yüzden en iyi meyve" diyenler vardı. Fakat Yeni Dünyada haki kullanmayan yok. 2 yıl öncesi karakterlerden bile hakiyi çok net kullanan karakterler olması gerekiyor. Belamy bile haki biliyor o dönemden.
Dorry ve Broggy mesela bu adamlar Elbaf da efsane olarak anılıyor resmen. Fakat haki bilmiyorlar lafta. Şimdi Elbaf gösterilse haki bilmeyen 5 yaşında çocuk bile yoktur orada...
Hikaye gereği durumlar baya değişti bu noktada.