Niye? Sunacak materyal kalmayınca suçu bana attın. Sen açmışsın konuyu halbuki.Montana tartışmaya dahil olduğuna göre gidebilirim
Bak orta panelde, solda dişleri sıkmış bir Issho görebilirsin, zorlanmasa niye diş sıksın?
Niye? Sunacak materyal kalmayınca suçu bana attın. Sen açmışsın konuyu halbuki.Montana tartışmaya dahil olduğuna göre gidebilirim
Sabo> Zoro. Tartışmayın su anlık bu meseleyi.Zorlanma durumu varsa işi uzman ellere bırakmak gerekir o karar versin. @Alpamis lütfen yardımcı ol.
Daha dün soba ısıtmayan ateş meyvesi ile Zoro'yu yakıyordu Sabo, ona noldu ya :dSabo> Zoro. Tartışmayın su anlık bu meseleyi.
Zoro yanar zaten yanmaz mı diyon?Daha dün soba ısıtmayan ateş meyvesi ile Zoro'yu yakıyordu Sabo, ona noldu ya :d
Zoro fanları aç gibi arc sonunu bekliyor ama. Neyse arc sonu Sabo’nun bir amiralle karşılaştırılması onun için şeref olacak.Sabo> Zoro. Tartışmayın su anlık bu meseleyi.
Devrimci fanı olunca mecbur bununda fanı oluyorsun yoksa olmaz fanı bence.Hiç sempatik karakter değil bana göre, bunun nasıl fanları var bilmiyorum . Zaten bütün seriyi ölü geçirdi sayılır.
He paket olarak geliyo diyorsun yani. Mantıklı.Devrimci fanı olunca mecbur bununda fanı oluyorsun yoksa olmaz fanı bence.
Tek fark açı la.Resmen aynı tip aynı surat.Hiç bir fark yok.Ya bana yüz ifadeleri yorumlatmayın , harbiden yüz ifadesi yorumlamak istemiyorum Sabo'da Fujitora daha sert çizilmiş. Açık ve net gözüküyor yav bu