Zoro seven açmaz bu konuyu.Biri elini taşın altına koysun da Sabo vs Zoro konusu görelim yahu hep ben hep ben olmuyor. :/
Zoro seven açmaz bu konuyu.Biri elini taşın altına koysun da Sabo vs Zoro konusu görelim yahu hep ben hep ben olmuyor. :/
Ama şu an ihtiyaç var zoro fanlarını evlerinde zor tutuyoruz.Zaten bu başlık ondan hortladı @Raiden tutuşmuş güzelleme ihtiyacı hissedip gardını almış.Zoro seven açmaz bu konuyu.
Ben bunu saklı tutucam ya. İlham gelirse yaparız bişiler ljsdfşljsfAkşam akşam gelen ortaya voleyi çakmaya acayip erindim yav. :S Benim yerime sen mi yaparsın yoksa başka birisini mi bulursun?
Biri elini taşın altına koysun da Sabo vs Zoro konusu görelim yahu
Sabo, ace benzemez ama. Meyvesiz de dragon breath i çakıverir.Ama şu an ihtiyaç var zoro fanlarını evlerinde zor tutuyoruz.
Sabo seven de açmaz. Bu vs Saboya hakarettir.Zoro seven açmaz bu konuyu.
Zoro yonkou kesiyor. Sabo, burgess'ı anca alıyor yorumlarını görür gibiyim.Sabo seven de açmaz. Bu vs Saboya hakarettir.
Böğrüme bir acı saplanmıştı ki sebebini buldum şimdi. Ne söylemek istediğimi anladın gayet net, çarpıtma MoP efendi!!!Sabo > Roger + WB, Roger bile gerilip kılıç sallıyor Sabo dokununca yapıyor
Hahahaha, neyi çarpıtıyorum yahu, janjanlı kullandığı bariz de yok dokundu şundan iyi bundan iyi diyorsun işte, ben de doğru diyorsun Raidenciğim Garp bile diz çöker tövbe ister diyorum Allah Allah :dBöğrüme bir acı saplanmıştı ki sebebini buldum şimdi. Ne söylemek istediğimi anladın gayet net, çarpıtma MoP efendi!!!