Sanjiyi de öttürür dicem de yersiz olcak skldfhlshdfDof'u da öttürür
Sanjiyi de öttürür dicem de yersiz olcak skldfhlshdfDof'u da öttürür
Derken? Öldü adam ne bilinci yahu? Robot oldu tamamen.Kuma'nın bilinçli haline ne diyeceğini merak ediyorum. Beklediğim şey o.
E ben de Doragon'u da öttürür diyeyim bari. :SSanjiyi de öttürür dicem de yersiz olcak skldfhlshdf
Ben bişi demiyim saçma olur Atamıza ayıp etmenin de alemi yokE ben de Doragon'u da öttürür diyeyim bari. :S
Bence de.Ben bişi demiyim saçma olur Atamıza ayıp etmenin de alemi yok
Koala olmasa yakıştırıdığım çift olurdu lksjdflksjdf İkisi de soylu konuşmayı oturmayı kalkmayı bilen iyi tiplemeler. Ayrıca deliler lsdjfljsdfBence de.
Sabo nasıl bir krallık yapacak acaba çok merak ediyorum. Vivi ile iş tuttuysa hiç şaşırmam.
O manada değil lan. Vivi'nin yavuklusu belli zaten. İsyan çıkaran çakma Bellamy'si var onun. Bunlar iş birliği yapacaklar.Koala olmasa yakıştırıdığım çift olurdu lksjdflksjdf İkisi de soylu konuşmayı oturmayı kalkmayı bilen iyi tiplemeler. Ayrıca deliler lsdjfljsdf
Buna bir şey diyorlardı adını unuttumSanjiyi de öttürür dicem de yersiz olcak skldfhlshdf
O zaten belli değil mi.O manada değil lan. Vivi'nin yavuklusu belli zaten. İsyan çıkaran çakma Bellamy'si var onun. Bunlar iş birliği yapacaklar.
Ateşli sarılar klsdjfBuna bir şey diyorlardı adını unuttum
İkis de reyizdir benim için birbirlerini öttürürlerse de sorun değil