Evet.Ace'de ki kudretin, asilliğin, karakterin, abiliğin zerresi olmayan Saboş karakter. Ace ile karşılaştıranları esefle kınıyorum. Çocukluğunu ekibin hatrına severdim. Şimdi bir de Ace'i Sabo'nun üzerinden yad edicez ya, meyveyi Burgess yese daha iyiydi.
Çok mu sert oldu?
Rufiden güçlüdür de Katakuriyi alamaz.Allah affetsin tanrı yapmadıkları kaldı karakteri.Katakuri'yi alırmış da Luffy'den çok daha güçlüymüş de Yaw he he.
Luffy'yide alamaz.Hadi ben yanılıyorum diyelim.Luffy'den güçlü olsun Katakuri'yi rahat rahat alabilecekmiş gibi yorumlar okuyorum.Tövbe yani ne sandınız bu karakteri.Rufiden güçlüdür de Katakuriyi alamaz.
Ne rahat rahat alması, Katakuri'yi zorlansada alamaz. Ayrıca Luffy'i alırken zorlanmaz.Luffy'yide alamaz.Hadi ben yanılıyorum diyelim.Luffy'den güçlü olsun Katakuri'yi rahat rahat alabilecekmiş gibi yorumlar okuyorum.Tövbe yani ne sandınız bu karakteri.
Sabo mu Luffy'yi alırken zorlanmaz?Ne rahat rahat alması, Katakuri'yi zorlansada alamaz. Ayrıca Luffy'i alırken zorlanmaz.
Katakuri'yi alamaz... Luffy'i alabilir.Allah affetsin tanrı yapmadıkları kaldı karakteri.Katakuri'yi alırmış da Luffy'den çok daha güçlüymüş de Yaw he he.