Düzenledikten sonra dönüp bakmadım. Unuttum daha doğrusu. Dediğin sayılara katılmasam da, dediğin gibi uzatmaya gerek yok.1 ve 2'yi geçiyorum.
3-) Vista kolaylıkla yenilecek bir rakip değil. Yenileye kadar Luffy çoktan köprüyü geçer.
Düzenledikten sonra dönüp bakmadım. Unuttum daha doğrusu. Dediğin sayılara katılmasam da, dediğin gibi uzatmaya gerek yok.1 ve 2'yi geçiyorum.
3-) Vista kolaylıkla yenilecek bir rakip değil. Yenileye kadar Luffy çoktan köprüyü geçer.
Bu kadından etkilenmeyen hiçbir erkek yenilemez buna.2. olarak Mihawk'tan güçlü 4 kişi dediğin kişiler, sanırım amiraler ve Garp. Halbuki ben rahatlıkla Hancock'u oraya yerleştiririm.
Senin bu kadar rahat konuşuyor olmanı sağlayan delilin ne? Hayır aksi gözümüze bile sokuldu bir sürü kez.Bu kadından etkilenmeyen hiçbir erkek yenilemez buna.
Hem de rahatlıkla demişsin. Tuhaf.
Senin bu kadar rahat konuşuyor olmanı sağlayan delilin ne? Hayır aksi gözümüze bile sokuldu bir sürü kez.
Mesela Pacifistalar etkilenmiyordu birer birer yenildiler.
Smoker güzel bir dayak yedi.
"Hiçbir erkek" derken Usopp ve Chooper'ı da dahil ediyor musun?
Bu arada Hancock'u etkileri sadece erkekler üzerinde değil. Kadınlar üzerinde de etkili.
Son olarak mangadan bir sayfa bırakıp bu tartışmayı sonlandıracağım. Kurduğun ilk cümleden tartışmanın gereksizliği belli oluyor.
Ben orada hakisi iyi demenize karşılık haki ile saldırdı mi diye sordum.İstediği tekniği yapsın.Garp iki parmağını kapatıp haki ile yumruk atsa oha tekniğe bak mı diyeceğiz ?Ee zaten yakalayamadı.Kendisi korsanları durduracağım diye yanına topladığı askerlerle kovalamaya çalıştı sert kayaya çarpınca karar değiştirdi bir kumar oynayacağım zar atacağıma bağladı.Bu arada Amiral haki tabanlı bir saldırı yaptı da biz mi kaçırdık amiral de meyve tabanlı saldırıyor ne yapacaktı meyveyi kapatıp sadece hakiyle mi dalacaktı sen ikna ol diye.Dalga geçiyorsun herhalde adamda kimsede görmediğimiz haki tekniği var sen haki seviyesinden şüphe ediyorsun tuhaf gerçekten.
Benim de savunduğum nokta Vista'nın yollanma sebebinin Vista'nın Mihawk için yeterli olması. Yani Mihawk Yonkou seviyesi demenin pek bir alamı yok.@God
Wb orada Marcoya ölmesine izin verme diyor.Mihawk a karşılık da Vistayı yolluyor.Vista orada Luffy i Mihawkın elinden kurtarabilecek birisi ki Mihawkta namıni duymuş adamın peşine gitmiyor Luffynin.
Sabo meyvesiz amiral demiş biri Amiraller meyveden ibaretmiş.Wb Saboya 3 tane deprem yumruğu çaksa Saboya ne olur ?
WB tek atıp geçemez Sabo'ya, Mihawk nereye tek atıyor?Hakin güçlü olduktan sonra isterse elmastan olsun Yoru. Buna Shanks örneğini gösterebiliriz yoldan bulduğu çöp kılıçla magmayı elma tutarmış gibi tutuyordu.Neyse zaten Mihawk tek atar geçer Saboya.
Yonkou seviyesi diyen yok zaten.Amiral seviyesi bile değil bana göre mihawk.Benim de savunduğum nokta Vista'nın yollanma sebebinin Vista'nın Mihawk için yeterli olması. Yani Mihawk Yonkou seviyesi demenin pek bir alamı yok.
İkinci kısmı da alıntıladım çünkü o cümleleri kuran kişi benim.
Ne olacak? Lütfen cevaplar mısın? Çünkü benim hiç bir fikrim yok. Whitebear Kizaru'ya üç deprem yumruğu çaksa ne olacak? Aokiji'ye vursa ne olacak? Tek kaynağımız Akainu'ya vurduğu 3 deprem yumruğu. Bunu referans olarak almak tüm Süpernovaları ve tüm Shicibukaileri bir saymak gibi bir şey. Hiç biri bir değil.
Sanırım objektif değerlendirmen burada noktalanıyor.Şimdi son derece objektif değerlendirecek olursak elde şunlar var.
Mihawk en iyi kılıç ustası.
"Kör ve vasıfsız"Fuji ile dövüşünde Fuji bütün boru saldırılarını kılıcıyla karşıladı Sabo ona ulaşamadı bile.Kör,vasıfsız amiral dahi bütün saldırılarını karşılıyorsa o keskin gözlerle Sabo ona ulaşabilir mi ? Hayır kokutoyu geçemez.Geriye ne kalıyor meyve.Eh koskoca Mihawk Burgess gibi yandım anam diye ağlamayacağına göre mera da pek işe yaramaz gibi gözüküyor.Haki ile kendini koruyacak seviyede.Hadi bir Entei yapsa olabilir ama daha adam tekmeyi yeni öğreniyor.
Mihawk'dan hakiye dair sadece Zoro'ya bahsedişini gördük ObjektifWizard. TopkekGelelim hakiye.Sabo öyle bir anlatılıyor ki en iyi b.haki kullanıcısı olduğu sanki tescillenmiş.Böyle bir şey yok.B.hakide son seviye bir Mihawk var kılıcı hiç kırılmayıp çizik almamış.Yani Sabo bu konuda geride bile olabilir.
Ne güzel yazıp çizdin ya la. Hani şu parmak hareketi ile arena parçalayan adamı ne de güzel şebeğe çevirdin.Dövüş bu şekilde ilerledikten sonra tek seçenek kalıyor.Mihawk büyük kılıç ustası becerileriyle bulduğu ilk açıkta Sabo'yu kesecek.Aynı az daha luffye yapacağı gibi.
Tabii muhtemelen Mihawk dövüş öncesi bunları analiz ettiği için çoluk çocukla uğraşamam diyip çekilecek yada yarıda erteleyecek dövüşü.