Shutenmaru bile Kaido'nun muhtemelen 3.adamını saniyesinde kesiyor,küçümsüyor. Wano'da efsane olarak anılan Ryuma çok daha fazlasıdır.Mihawk'dan garanti güçlüdür bana göre.Yonko ayarı olduğunu düşünüyorum.
Oda, Op'tan önce Ryuma'nın hikayesini yazmış. Bir anda ortaya çıkma durumu yok.Oars büyük bir şeydi, Moria içinde kendine bir oda falan yapmıştı. O yüzden nihai silahın Oars olması normal yani. Adam Roger yerine de Oars'ı tercih etti ve zombiler ile Kaidou'yu indirebileceğini düşünüyordu. O yüzden kendisine pek girmek istemiyorum yani
Bu adam çok çok eskiden yaşamış. Zoro kılıcı alana kadar herhangi birinin ağzından kendisini duymadık. Çok eskiden yaşayan başka güçlü kişiler varken Oda bunu seriye soktu. Tipi Zoro, davranışları Luffy. Brook'un gölgesi ile bile iki yıl önceki Zoro ile kapışabiliyor. Shutenmaru, Oden gibi insanların yaşadığı yerde saygıyla anılıyor.
Pek farklı bir şey söylemedim aslında ama, ben şunları düşününce amiral altı çıkmasını mantıklı bulmuyorum yani.
Adam ölü.Zoro kapışırsa Sağ Kol. Luffy falan kapışırsa Amiral olur muhtemelen. Üstünü beklemiyorum
Dünyanın en güçlü savaşçı ruhu? Yani bu kadar büyük bir şey, bir balona mı verildi?Momonga kadar anca vardır bence. Momonga deniz canavarı kesiyordu, Ryuma da uçan kertenkele kesiyor. Zoronun kestiğinin yanında o şeye ejderha demek ejderhaya hakaret olur. Mihawkın eli yanlışlıkla kayınca buz dağı kesiliyor, Ryuuma aynı sahnede vazo kesiyor. OPun en ağır balonlarından biri bence Ryuuma. @Alpamis in dediği gibi calgara norland gibi sıradan bir yerel kahraman sadece. Fazlasını söylemek için görmemiz lazım.
Biliyorum onu, istese Ryuuma'yı seriye bile almazdı sonuçta. Birden seriye alıyorsa hakkını da verir, bu adamı Zoro ayarında çıkarmaz herhalde.Oda, Op'tan önce Ryuma'nın hikayesini yazmış. Bir anda ortaya çıkma durumu yok.