Hahaha eee meydanı boş bırakmıyoruzMihawk'ın seviyesini göremeyince sağ panelde, dumur oluyordum ki Ryuma'yı gördüm, çok şükür her şey normal.
Böyle yazıp neden amiral altına verdin?Kaido ile Shanks arasında bir yerdedir Akainu gibi.
Arlong'dan başla gel işte, bunu havuza atmadı mı?Luffy kimden tek yedi lan?
Neyse bugünlük bu kadar kılıç tartışması yeter bana.Türkçesini anladım da senin ne demek istediğini anlamamıştım
Tamam da adam orada gerçek Ryuma değil ki. Orada Brook gibi bir adamın gölgesi ile iş yapıyor ve düşün ne kadar güçlü ki, Brook'un saldırılarını bile Zoro seviyesin de kullanıyor. Zaten Brook ben saldırılarım ikle bunları yapamıyorum diyordu
Evet X-Drake ama aklıma bu isim geldi ve çok hoşuma gitti, ben de bunu kullanayım dedim. Ama yakışmış değil mi?
Shanks<Akainu<amiral<Kaido demiş işte. Neyini anlamadın!Böyle yazıp neden amiral altına verdin?
Ne zaman kılıç tartışması istersen gelNeyse bugünlük bu kadar kılıç tartışması yeter bana.
Evet, bu isim eskine nazaran çok daha iyi.
Maçı bitirdim ona bakıyordum. Şeytan Rıdvan'ı açmıştım. Sen tek yiyecekti dedin değil mi? Wb sence Squardo'dan tek mi yedi. Kılıç var diye ölecek değil ya, en fazla yüzeysel çizik alırdı.Shanks<Akainu<amiral<Kaido demiş işte. Neyini anlamadın!
@Daredewill
Çok mu düşündün Selim şunun için? :/ Dandik örnekte son nokta :d