Luffy + zoro karması bir tip Bizimkileri de kimse ciddiye almadığı için nasıl bir hayatı olduğunu tahmin etmek zor değilGelmiş gelmiş en güçlü dediğimiz adamın tipine baksana. Kimsenin bunu ciddiye almaması normal.
Luffy + zoro karması bir tip Bizimkileri de kimse ciddiye almadığı için nasıl bir hayatı olduğunu tahmin etmek zor değilGelmiş gelmiş en güçlü dediğimiz adamın tipine baksana. Kimsenin bunu ciddiye almaması normal.
O zaman görürsün kaynağı Kim mastürbasyon yapıyormuş, kim ateist rolünü oynuyormuş bakıcazKaynak götüm hadisesi mi?
Denizcilerde amirallerden başka güçlü kim var ki kıçı kırık erlerden güç bekliyorsun ? Koramiraller bile tırt. Kılıç ustalarını denizcilerle sınırlı tutarak kılıç ustalarının güçlü olmadığı izlenimini vermeye çalışıyorsan boş uğraş söyliyim.Denizciler de kilic ustasi olan erler niye guclu degil? Umarim Wano kesmez seni ve bu konudan bizi mahrum etmez.
Guclu olmadigi izlenimini vermiyorum ki. Gucludur haklisin o "en" lafi biraz kafami karistirdi. Simdi sende boyle yaparak alani kisitlamis olmuyor musun?Denizcilerde amirallerden başka güçlü kim var ki kıçı kırık erlerden güç bekliyorsun ? Koramiraller bile tırt. Kılıç ustalarını denizcilerle sınırlı tutarak kılıç ustalarının güçlü olmadığı izlenimini vermeye çalışıyorsan boş uğraş söyliyim.
Ben bu “görürsün” laflarını çok duydum. Ben hala burdayım henüz gelip bişi gösteren çıkmadığı gibi forumda pasif role geçen çok gördük.O zaman görürsün kaynağı Kim mastürbasyon yapıyormuş, kim ateist rolünü oynuyormuş bakıcaz
Denizcilerde amirallerden başka güçlü kim var ki kıçı kırık erlerden güç bekliyorsun ? Koramiraller bile tırt. Kılıç ustalarını denizcilerle sınırlı tutarak kılıç ustalarının güçlü olmadığı izlenimini vermeye çalışıyorsan boş uğraş söyliyim.
Son 1-2 yılda kılıç ustalarına yapılan hype'ları saymak istemiyorum. Zaten gidişat nasıl, açık bir şekilde belli. Görmeksteyen için her şey ortada. Burdan kılıç sevmeyenler için hayırlı bir sonuç çıkmaz ve çıkmayacak daBen bu “görürsün” laflarını çok duydum. Ben hala burdayım henüz gelip bişi gösteren çıkmadığı gibi forumda pasif role geçen çok gördük.
Serideki kılıç ustalarını kafanda canlandırırsan o karışıklık ortadan kalkar En demekle abartı yapmıyorum. Zira kılıç ustaları ortadaGuclu olmadigi izlenimini vermiyorum ki. Gucludur haklisin o "en" lafi biraz kafami karistirdi. Simdi sende boyle yaparak alani kisitlamis olmuyor musun?