Kızıl Saç Korsanlarının olduğu bir kapakta da kilise vardı sanırım.Pardon onu unutmuşum.
Kızıl Saç Korsanlarının olduğu bir kapakta da kilise vardı sanırım.Pardon onu unutmuşum.
Hangi kapak,atabilir misin ?Kızıl Saç Korsanlarının olduğu bir kapakta da kilise vardı sanırım.
Hangi kapak,atabilir misin ?
Teşekkürler.
Reenkarne hiç istemiyorum ama olma ihtimali iç de uzak değil.Joy Boy - Ryuuma
Luffy - Zoro Gibi yakın olabilirler.
800 yıl önce vaat edilen kişi muhabbetini nasıl açıklayacaklar acaba? JB'nin reenkarne hali olarak mı yoksa geleceği gören bir kahin tarzı şeyle mi açıklayacaklarını merak ediyorum ben.
One Piece reenkarnasyon gibi ucuz bir numaraya başvurursa gözden düşer.Hem serinin başında beri irade muhabbeti yapılıyo bu yüzden reenkarnasyonun hikayede önemli olma ihtimali düşük.Joy Boy - Ryuuma
Luffy - Zoro Gibi yakın olabilirler.
800 yıl önce vaat edilen kişi muhabbetini nasıl açıklayacaklar acaba? JB'nin reenkarne hali olarak mı yoksa geleceği gören bir kahin tarzı şeyle mi açıklayacaklarını merak ediyorum ben.
Bende istemiyorum açıkçası. Ama biri illa ki gelir ve Wano'yu 800 yıl sona kurtarır da hiç mantıklı değil.Reenkarne hiç istemiyorum ama olma ihtimali iç de uzak değil.
Kadercilik olduğu kesin.Bende istemiyorum açıkçası. Ama biri illa ki gelir ve Wano'yu 800 yıl sona kurtarır da hiç mantıklı değil.
Reenkarne varsa seride Poseidon ile aynı sürede olması lazım. Tatihten silme olayı da bu reenkarne olanları ortan kaldırma şeysi olabilir.Bende istemiyorum açıkçası. Ama biri illa ki gelir ve Wano'yu 800 yıl sona kurtarır da hiç mantıklı değil.
Bu kehanetleri yazanda sence JB miydi?Kadercilik olduğu kesin.