Öyle efsanevi zoan ama efsanevi saymıyorsan Marconun meyvesine bakPika pika zoan degil ki
Öyle efsanevi zoan ama efsanevi saymıyorsan Marconun meyvesine bakPika pika zoan degil ki
Efsanevi de degil logia ne zoaniÖyle efsanevi zoan ama efsanevi saymıyorsan Marconun meyvesine bak
Hito Hito No Mi'yle karıştırdım kusura bakma Hito Hito No Mi Zoan ve efsanevi güçlüEfsanevi de degil logia ne zoani
http://onepiece.wikia.com/wiki/Pika_Pika_no_Mi
Hito hito efsanevi mi güçlü?H
Hito Hito No Mi'yle karıştırdım kusura bakma Hito Hito No Mi Zoan ve efsanevi güçlü
Buraya göre öyle efsanevi deniyor hem Sengoku sence efsanevi güçlü değil mi Sengoku://onepiece.wikia.com/wiki/Hito_Hito_no_Mi,_Model:_DaibutsuHito hito efsanevi mi güçlü?
Heh şimdi oldu. Düz Hito Hito, Chopper'ın yediği çünkü.Buraya göre öyle efsanevi deniyor hem Sengoku sence efsanevi güçlü değil mi Sengoku://onepiece.wikia.com/wiki/Hito_Hito_no_Mi,_Model:_Daibutsu
Evet ben de diyorum bir şey eksik daha yeni fark ettim kusura bakma kafan karıştıysaHeh şimdi oldu. Düz Hito Hito, Chopper'ın yediği çünkü.
model insan değil mi chopperın kiHeh şimdi oldu. Düz Hito Hito, Chopper'ın yediği çünkü.
Hito insan demek zatenmodel insan değil mi chopperın ki