Birtek sana gibi Ben o bölümleri çok sevmiştim be Şimdi dersin ki: sevmediğin bir seri söyle la. Onu da söyleyememKenshin Shishio Makoto ile dövüşmek için eski ustasından teknik öğreniyordu. O bölümler o kadar sıkıcıydı ki seriden soğudum hatta bıraktım .
Acaba o bölümler bir tek bana mı sıkıcı geldi
Shishio'ya girişsin diye bekliyorum, bi Sanosuke çıkıyor bi Yahiko çıkıyor, Kenshin'e aşık kızın ismini hatırlamadım o da ayrı bi kafada. Sonra Shishio'nin gereksiz gereksiz konuşmaları çıkıyor derken seriyi bıraktım Belki biraz daha sabırlı olmalıydımBirtek sana gibi Ben o bölümleri çok sevmiştim be Şimdi dersin ki: sevmediğin bir seri söyle la. Onu da söyleyemem
Tabii ki de sevilmeyen yeri de çoktur ama yine de Kenshin bu. Öyle kestirmemek lazım, dramından tut, komedisine kadar güzide serilerden birisidir. Özellikle dramı insanı ağlatır cinstendi.Shishio'ya girişsin diye bekliyorum, bi Sanosuke çıkıyor bi Yahiko çıkıyor, Kenshin'e aşık kızın ismini hatırlamadım o da ayrı bi kafada. Sonra Shishio'nin gereksiz gereksiz konuşmaları çıkıyor derken seriyi bıraktım Belki biraz daha sabırlı olmalıydım
Anime, 63. bölümden itibaren filler zaten. Sanıyorum ki pek çok kişi de senin gibi Kyoto Arc'tan sonra bırakmıştır izlemeyi.Efsane animedir. İlk izlediğim animelerden biridir ayrıca. Bence Shishio arc tan sonra bitmeliydi anime. Bu yüzden de oraya kadar izledim. Benim için One Piece kadar önemli bir yere sahip. Her anime & manga sever izlemeli & okumalı bence.