Onlar kadınsa şakki tanrıdır.Hiyori, Zoro'yu bırakmaz gibi geliyor bana artık. Hem Toki'ye de çok benziyor. Kadın gibi kadın işte.
Onlar kadınsa şakki tanrıdır.Hiyori, Zoro'yu bırakmaz gibi geliyor bana artık. Hem Toki'ye de çok benziyor. Kadın gibi kadın işte.
Göstergeler var, gidişat o yönde, ben de olmasını bekliyorum ama Oda'ya %100 güvenmemem gerektiğini de öğrendim. O yüzden, ''başka ne olabilir,'' diye düşünüyorum sürekli. Şüphe, tek gerçektir.Wano sonu Kaido'yu kesecek. Şu saatten sonra kaçarı yok. Kaido'ya çok toplu bir kadro saldıracak gibi duruyor tabi.
Ben böyle gömme görmedim.Bu kadar güç takıntılı olup yine de sanjiyle arasındaki farkın senelerdir açılmadığı tip.Adam senelerdir hatun peşinde koşuyor bu sabah körü akşam ayazı antrenman yapıp farkı açamıyor.
Mangaka ya doğal bir güçten yoksun bırakmış bunu sürekli antrenman yaparak anca dengede kalabiliyor ya da antrenman programını değiştirmesi lazım
Evet hep aynılar. O yüzden sanji bir dibçikle bayıldı. Zoro ayakta kaldı.Bu kadar güç takıntılı olup yine de sanjiyle arasındaki farkın senelerdir açılmadığı tip.Adam senelerdir hatun peşinde koşuyor bu sabah körü akşam ayazı antrenman yapıp farkı açamıyor.
Mangaka ya doğal bir güçten yoksun bırakmış bunu sürekli antrenman yaparak anca dengede kalabiliyor ya da antrenman programını değiştirmesi lazım