Viski Tepesi'n de ödül avcılarını öldürmüştü... Öldürmeyi teklif ettiği sahneleride bulabilirsin... Senin gibi mesaj atanlar yüzünden şu yaptığım işten soğuyorum....Zoro, Hasır Şapka Korsanları'n da birini öldüren ve öldürmeyi teklif eden tek kişidir.
kimi öldürdü kimi teklif etti. hatırlayamadım biri hatırlatsın lütfen
Unut gitsin...soğuman için ne yaptım? hatırlayamadım mesjları okudum yazını okudum dikkatimden kaçmış görmemiş olabilirim. bugünlerde gerginsin smoka san.
Saldırılarını güncellemedim... O yüzden eksikler...ilk önce cok gzl bir tanıtım oldğunu itiraf edeyim benim gördüğüm kadarıyla mutouryuu ayrıca strong world de kullandığı skili ve 2 tane takım skilli eksik onlar sırasıyla
mutouryuu = tatsumaki ayrıca bi türlü yapamadığı birini luffy diğerini sanji engelledi kılıc yakalama skill i
kikikyutouryuu asura =ugui
ayrıca arabasta arc ta cöl canavarına karsı yaptığı Tatsu-gomu gomu no-epoule-maki-muchi-shoot
ama tebrik etmek lazım cok gzl tanıtım.. basarılar smoker-kun jetta n 2 ye bölündü ama yenisini yaptırırsın artık =)
Olamaz...Ellerine sağlık Smoker-san ama Zoro'nun ikinci kaptanlığını Sabaody Takımadalarında Kid'di yanılmıyorsam Zoronun Hasır Şapka korsanlarının ikinci kaptanı diye bahsediyodu ordan bi ikinci kaptanlık söz konusu olabilir mi ?