Örneği çok. Adam kestikçe ağızları açık ve ıslanmış bir şekilde hayran hayran bakıyorlar.Kılıç koklayan kadın olması lazım, bu ön şart yerine gelmeden olmuyor.
Örneği çok. Adam kestikçe ağızları açık ve ıslanmış bir şekilde hayran hayran bakıyorlar.Kılıç koklayan kadın olması lazım, bu ön şart yerine gelmeden olmuyor.
Aynısını sana da sorayım o zaman.Füze ataydın daha iyiydi.
Yakınındaki adamda ciddi biri.Zoro'nun Mihawk taklitçisi olmasıyla ciddi olmamasını nasıl ayırt ettin ?
Hazır memleketine gelmişken Mihawk adlı sübyancı yerine Oden'i örnek alıp taklit etmeye başlarsa tekrardan serinin yaşayan en babayiğit karakterlerinden biri olabilir.Zoro ciddi biri olmadı. Yanlışsın bence. Zoro karakterini kaybetti. Ciddi biri olmakla yakınındaki adamı taklit etmek arasında önemli bir fark var. Zoro bir dolu açıdan Mihawk taklitçisi oldu. Ciddileşirken kendi karakterini korusaydı hepimiz ikna olurduk.
Arkadaş Zoro ciddiyetsiz demiyor , senin Zoro daha ciddi biri oldu demene karşı o Mihawk taklitcisi oldu diyor. Evet daha ciddi biri gibi ama kendi ciddiyeti değil taklidini aldığı Mihawk ciddiyeti demek istemiş. Haklılık payı da baya fazla.Aynısını sana da sorayım o zaman.
Reis bir kere bile 2 sene boyunca cehennemi yaşadım diye Luffy'nin başının etini yemedi. :/ Halbuki en zor durumda olan karakterlerden birisiydi.Zoronun böyle olma sebebi Mihawk veya yeni dünyaya girme değil. Kaç kere de söylemiştim.
Peronadan ötürü Zoro günde belki 10 kere bundan yiyordu. Bu psikolojiyi fena bozar 2 senede
tespite bak beeZoronun böyle olma sebebi Mihawk veya yeni dünyaya girme değil. Kaç kere de söylemiştim.
Peronadan ötürü Zoro günde belki 10 kere bundan yiyordu. Bu psikolojiyi fena bozar 2 senede
Bir de bu Zoroyu etkileyen bi yetenek. Perona saklanır bir odaya, Zoro onu bulamaz o yön duygusu ile.Reis bir kere bile 2 sene boyunca cehennemi yaşadım diye Luffy'nin başının etini yemedi. :/
İşte bunu nerden anladınız diyorum.:/ Kendisi daha fazla olayların ciddiyetinin farkına varmış olamaz mı ? Luffy'e kendine gel burası nw diyen bir adam varken hemde.Arkadaş Zoro ciddiyetsiz demiyor , senin Zoro daha ciddi biri oldu demene karşı o Mihawk taklitcisi oldu diyor. Evet daha ciddi biri gibi ama kendi ciddiyeti değil taklidini aldığı Mihawk ciddiyeti demek istemiş. Haklılık payı da baya fazla.