Bence böyle bir algı oluşmasının sebebi de fanların kendisi ama. Örneğin ben cidden Zoro'ya şu günlerde boş yere gömüldüğünü düşünüyorum. Zoro'ya gezdiği için sallayan çoğu kişinin de benim gibi düşündüğünü düşünüyorum. Peki neden sallıyorlar? Bunun sebebi de yine fanları bence. Mesela adam tartışıyor bir süre; bakıyor ki karşısındaki ile düzgün bir iletişim kurması imkansız. Tartışmak yerine dalgaya vuruyor işi.
Örneğin mesela: ''Zoro daha önce büyük power uplar alarak rakiplerini yendi. Bunu bir daha yapabilir. Artık serinin sonuna geliyoruz ve Wano gibi bir arc'da üç adamdan birini alabilmeli.'' diyen bir adamla tartışırım. Aynı fikirde olmasam bile düzgünce konuşabilirim çünkü.
Ama: ''Zoro'nun bu arc ateşi keseceği zaten cepte.
King'i alamaması için hiçbir sebep göremiyorum. Zoro'yu vasıfsız Sanji ile karıştıranların buna inanmaması normal. Zoro daha hiçbir şeyini göstermedi ve bizi çekemiyorlar. Mangayı biraz okusalar görecekler ama...
'' yazan insanlarla tartışamazsın. Bu insanların yorumlarıyla dalga geçebilirsin en fazla. Bu insanların sayısı cidden fazla; fakat onların bir yorumu ile on kişi birden dalga geçtiğinden tam tersi oluyormuş gibi de gözükebilir.