Zoro sevgim yine arttı.Bu sene üniversite tercihlerine Karabük'ü yazacakmış.
Fazla okumadan bırak boşver. Hazır yol yakınken.One piece i okumaya yeni başladım ama zoro adlı karakterin saçmalıkları beni bu seriyi takip etme isteğimi sömürüyor.anlamadığım bir sürü olayı var mesela üç kılıç tekniği , ağzıyla kılıcı tutması ve bu kılıç ağzında iken konuşması beni aydınlatırsanız sevinirim (bu arada zoroyu hiç sevmiyorum)
Şimdi sevmiyorsan zaman atlaması sonrası nefret edersin.İçi boş ve sığ bir karaktere hatta figürana dönüşüyor.One piece i okumaya yeni başladım ama zoro adlı karakterin saçmalıkları beni bu seriyi takip etme isteğimi sömürüyor.anlamadığım bir sürü olayı var mesela üç kılıç tekniği , ağzıyla kılıcı tutması ve bu kılıç ağzında iken konuşması beni aydınlatırsanız sevinirim (bu arada zoroyu hiç sevmiyorum)
Okunacak eser değil zaten kardeşim,git berserk,vagabond oku.One piece i okumaya yeni başladım ama zoro adlı karakterin saçmalıkları beni bu seriyi takip etme isteğimi sömürüyor.anlamadığım bir sürü olayı var mesela üç kılıç tekniği , ağzıyla kılıcı tutması ve bu kılıç ağzında iken konuşması beni aydınlatırsanız sevinirim (bu arada zoroyu hiç sevmiyorum)