Soyu taaa saraya dayanıyormuş.Soylu muymuş efenim
Soyu taaa saraya dayanıyormuş.Soylu muymuş efenim
Batman reis mi daha önemli Zoronun atası mı?Şu karakter Zoro'nun hikayesinden daha önemli...
Kıvırmaya yok. Ryuma soyundna gelmesi bekleniyordu zaten. Küçümsenirken neden birden önemli oldu bu soy onu diyorum. Ryuma amiral seviyesi bile olmayan, abartılan bir karakterdi çünkü.İyi kıvranıyorsun he
Daimyo soyundan geliyor. Bunu geç direkt Ryuuma'nın soyundan geliyor. Wano pirinççilerinin en soylularından.
Zaten yine yüceltmeye çalışırken rezil etmiş istemeden.Kıvırmaya yok. Ryuma soyundna gelmesi bekleniyordu zaten. Küçümsenirken neden birden önemli oldu bu soy onu diyorum. Ryuma amiral seviyesi bile olmayan, abartılan bir karakterdi çünkü.
Zaten yine yüceltmeye çalışırken rezil etmiş istemeden.
Oda'nın Zoro'yu kötü duruma düşürmek gibi bir niyetinin olduğunu sanmıyorum. Baya soyu falan belli olsun diye karakter dizmiş. Ama japon işte, bu kadar yapabiliyor
Zoro, elin de kılıçla doğmuş,bıyıklıymış,one piece in yerini falan biliyorum diyormuş.Tanrının oğlu mu çıkmış ?
Kılıç tanrısının soyundan geliyormuş. Bu durum Zoro'yu ne yapar?Tanrının oğlu mu çıkmış ?