Zoro şov yapmış galiba, bayrakları yarıya indirmişler.Bunlar adamın donuna kadar alır. Güvenilir adres budur.
Zoro şov yapmış galiba, bayrakları yarıya indirmişler.Bunlar adamın donuna kadar alır. Güvenilir adres budur.
Yok Yonkoucumu olacaktım, Beyaz sakal dayıyla birlikte ölmüş o isim bizim haberimiz yokmuş. Aramakinin gücünü görünce yaşasın amiral gücü diye bağırsan görürüz senide.Amiralci olduğundan beri hiç ilgi çekici gelmiyor bu zoro yorumun
Ben amiralci olmam.Yonkoucu olmayı bıraktıysan sanjiciliğine devam ederdin hemen kendini sevgilisinden ayrılanlar gibi başını yaslıcak kendini güvenli bir limana atmazdınYok Yonkoucumu olacaktım, Beyaz sakal dayıyla birlikte ölmüş o isim bizim haberimiz yokmuş. Aramakinin gücünü görünce yaşasın amiral gücü diye bağırsan görürüz senide.
Ben zaten hep Sanjiciyim ama Aramakinin güçlü birşerler göstermesi lazım çünki şimdiki düşman amiraller gibi. Sen zayıf bir düşmanı yenmekten zevk alırmısın, bir dağ ne kadar yüksekse zirveye varınca alınacak hazda o kadar çoktur.Ben amiralci olmam.Yonkoucu olmayı bıraktıysan sanjiciliğine devam ederdin hemen kendini sevgilisinden ayrılanlar gibi başını yaslıcak kendini güvenli bir limana atmazdın
Sağlam olan Kozaburonun Mihawk tanklayan kılıçları.Manga anime tarihinin gelmis gecmis en saglam karakteridir.
Lutfen.Sağlam olan Kozaburonun Mihawk tanklayan kılıçları.
Nami swanla evlenene kadar bayrakları yarıZoro şov yapmış galiba, bayrakları yarıya indirmişler.