işte benimde demek istediğim bu zaraki'de bankai olsa zaraki'nin farkı olmaz =) zoro'dada meyve olsa bi farkı olmazMeyveli Zoro,Roronoa ruhunu bozar gerek yok öle büyülü yemişlere...
işte benimde demek istediğim bu zaraki'de bankai olsa zaraki'nin farkı olmaz =) zoro'dada meyve olsa bi farkı olmazMeyveli Zoro,Roronoa ruhunu bozar gerek yok öle büyülü yemişlere...
Teşekkür ettim...Eline sağlık Smoker-san
O olabilir....Bencede meyve zoroyu bozar en güzeli hakiye sahip olması olurdu diye düşünüyorum.
O dediğin zor olur...Zoro hep orjinal hareketler yapıyor ve öylede devam edecek bir gün gelecekki mihawk zoro nun hareketlerını calacak
Rica ederim... Zoro herkesi rakip olarak görmek zorunda... Yoksa hafife aldıgında yenilme ihtimali olur...Zoro'nun saldırıları çok yönlü ya hoş diğerlerini görmedik ama sanırım onlardan daha geniş saldırı yelpazesi var BB tayfasındaki rakibide sanırım Shiryuu olacak Zoro'nun onu yenip yenemeyeceğinden çok Mihawk dışındakileri rakip olarak görüp görmediğini merak ediyorum zira Kaku ile dövüşten çok konuşmuşlardı ...çeviri için teşekkürler Smoker kardeşim ...
Shiryuu Zoro'yu baya bi zorlar... Adam Magellan'la eşdeğer güçte deniliyor...Zoro mihawktan önce shiryu ile kapısacak belkide...
Zora gelınce zoro dahada gelişiyor...
Doğrudur...Ne biliyoruz belki Mihawk`ı,Shiryu kaleşce yenip en iyi kılıç ustası olcak.Zoro`da Shiryu yenicek herşey olabilir.
Sağol.Ha bide ellerine sağlık