Şuna bak, antik silah gibi nazar değmesin.Ayarlarıyla oynadı usta...
Şuna bak, antik silah gibi nazar değmesin.Ayarlarıyla oynadı usta...
Zoro>Luffy demem ama Zoro>Nika derim. Lanet olsun öyle forma.Biz bugün Zoro>Luffy'yi tartışmıyoruz. Zoro>Luffy+Nika mıdır bunu tartışıyoruz.
Knk Zoro hep Sanjiye yakın olucak luffyle alakası yok karakterler böyle yazılmış zaten bu Zoro fanlarını bi anlamıyom bir de kaidoyu Zoro kesicek diyenler varŞu an açılmadı ya da denk demedim ki. Ama Zoro'nun alabiliceği bir sürü potansiyel power up var. En basitinden yeni kılıç alıp ryou öğrense kral hakiyi temassız kullanmaya başlar uyanış öncesi Luffy seviyesine gelir. Gözlem kılıç karartma gibi olayları da var ki Mihawk'ı geçmesi için bir 12lik bir de 21lik kılıç karartmasını bekliyorum ben. Ya iki tane 21lik de olabilir. Serideki geleceği seviye de belli Ryuma seviyesine gelirse kk seviyesi olur ki onu da geçicek. Sanji'nin seri sonu geleceği seviye Bm seviyesi anca. Şu an Sanji'ye yakın olması hep öyle olcak demek değil çatıda da Luffy'e yakındı mesela.
Sanji zoroya yakın olamaz, çünkü araya coc girdi.Knk Zoro hep Sanjiye yakın olucak luffyle alakası yok karakterler böyle yazılmış zaten bu Zoro fanlarını bi anlamıyom bir de kaidoyu Zoro kesicek diyenler var
Nasıl öyle yazılmış yav...Knk Zoro hep Sanjiye yakın olucak luffyle alakası yok karakterler böyle yazılmış zaten bu Zoro fanlarını bi anlamıyom bir de kaidoyu Zoro kesicek diyenler var
Zoro Luffy'yi ancak kadeh sayısında geçebilir, o da Luffy sevmediğinden ha başka bir şey değil.Biz bugün Zoro>Luffy'yi tartışmıyoruz. Zoro>Luffy+Nika mıdır bunu tartışıyoruz.
Başımıza daş yağacak.One piecenin en iyi karakteridir.