Onla girmenin keyfi olmaz ikinizden biri yada kum kum falan anca keser beni.Gir @Tiksav Lee ile.
Onla girmenin keyfi olmaz ikinizden biri yada kum kum falan anca keser beni.Gir @Tiksav Lee ile.
Demek ki Roger da gariban tabi efendim...Zoro çok geride kaldığı için garibanlara uygulanan power up tarifesinden aldı.O yüzden..
Hepsinin kollandığı doğru. Zoro sağ kol seviyesinde değildi zaten King > Enma'sız Zoro, buna da itiraz edecek yoktur herhalde. Garibanlara gelen power uplardan bir biz yararlanamıyoruz niyeyse. King'e de bir kral haki çizmek çok mu zordu be.Kollandığını kimse inkar edemez.Bütün hasır şapkalar kollanıyor.
Zoro çok geride kaldığı için garibanlara uygulanan power up tarifesinden aldı.O yüzden...
EnmaHepsinin kollandığı doğru. Zoro sağ kol seviyesinde değildi zaten King > Enma'sız Zoro, buna da itiraz edecek yoktur herhalde. Garibanlara gelen power uplardan bir biz yararlanamıyoruz niyeyse. King'e de bir kral haki çizmek çok mu zordu be.
Peki hiçbir şey yapmadan uyanış açmasıEnma
Kral Haki açması
Kısa süre içinde o kral hakiyi usta bir şekilde kullanması
3 tane power up.
Bu garibanlıktır...
Ana gücü ateş olan adama karşı bir de ateşi kesmeyi öğreniyor.Enma
Kral Haki açması
Kısa süre içinde o kral hakiyi usta bir şekilde kullanması
3 tane power up.
Bu garibanlıktır...
Beni atmanın yanlış bir karar olduğunu anlayacağın bir gün gelecek. O gün geldiğinde de sana şöyle diyeceğim.Gariban lobisinden atılmamış olsaydın şimdi iki oy ile atardık Zoro'yu garibanlar listesinden.
İyi oldu hatırlattığın bunu unutmuştum.O kadar çok beleş power up alıyor ki arada unutuyoruz işte...Ana gücü ateş olan adama karşı bir de ateşi kesmeyi öğreniyor.