Poşet olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Bu güzelmiş, tebrik ederim. Ama celallenmedim ya. Law'ın lakabını Zoro'ya yamamaya çalışmışsınız ama tutmaz. Zoro'ya yeni bir şey bulun. Daha akılda kalıcı olur.
Poşet olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Bu güzelmiş, tebrik ederim. Ama celallenmedim ya. Law'ın lakabını Zoro'ya yamamaya çalışmışsınız ama tutmaz. Zoro'ya yeni bir şey bulun. Daha akılda kalıcı olur.
Law'a kaptanı emretmiş Law da yapmış işte ne yapsın adam kaptanına karşı mı gelsin.Poşet olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Konumuz Law değil ama ? Lütfen kaçmayınız.Law'a kaptanı emretmiş Law da yapmış işte ne yapsın adam kaptanına karşı mı gelsin.
İyi bakarsan Kid'i düşündüğü ve Mom tehlikesi olduğundan aşağı iniyor. Luffy dedi diye değil.Law'a kaptanı emretmiş Law da yapmış işte ne yapsın adam kaptanına karşı mı gelsin.
Altın vuruş. d.Konumuz Law değil ama ? Lütfen kaçmayınız.
Poşet deyince konumuz Law oluyor işte. Kavundiş ne güzel aldıydı koltuk altına Law'ı tavla gibi. O değil daha dövüş başlamadan Luffy öküzün sırtında Law'ı da kucaklamış götürmüştü. Adam poşet olmak için doğmuş resmen.Konumuz Law değil ama ? Lütfen kaçmayınız.
Bir yiğit çıkıverdi meydana, küçüğüne beton yetmez. O yiğit Killua Zoldyck idi!!!Zoro = Sanji
Mangada koltuk altına mı alıyor? Animesinde daha güzeldi, daha romantiktiPoşet deyince konumuz Law oluyor işte. Kavundiş ne güzel aldıydı koltuk altına Law'ı tavla gibi. O değil daha dövüş başlamadan Luffy öküzün sırtında Law'ı da kucaklamış götürmüştü. Adam poşet olmak için doğmuş resmen.
Adam hep Luffy'nin dediğini yapıyor ama hep bir bahanesi var. Hayalini Luffy'e emanet ettiği gün bitti ki o iş. Zoro'nun Mihawk'ı benim için yen Luffy demesi gibi bir şey.İyi bakarsan Kid'i düşündüğü ve Mom tehlikesi olduğundan aşağı iniyor. Luffy dedi diye değil.
Yanlış hatırlamışım koltuk altına alanlar sırayla Luffy ve Robinmiş. Kavundiş aman aman dediğin gibi ?Mangada koltuk altına mı alıyor? Animesinde daha güzeldi, daha romantikti