"Sadece Redbull içip kanatlanılabiliyor sanmıştım... Teşekkürler Zoro!"Ama Zoro'nun bunları yapabileceği gerçeği değişmezdi :S
"Sadece Redbull içip kanatlanılabiliyor sanmıştım... Teşekkürler Zoro!"Ama Zoro'nun bunları yapabileceği gerçeği değişmezdi :S
Genel tablosu için söylemiştim. Dediğime değinle cevap vermiş olayım. Aksi kabul edilemiyor işte. ??Öyle ama. Köpeğin üzerinde Luffy'i ve çocuğu korumak için kolaylıkla atlatabileceği çivilerin önüne geçiyor, bir ikisini yiyince gücü o kadarlık oluyor
Ama Zoro'nun bunları yapabileceği gerçeği değişmezdi :S
Hele bu inanılmaz. İyi ki bir aşuresi var yoksa hiç bir karakter. Bölümden beri aşurede aşure.Şimdi RedHawk Luffy'nin yerine Ashura'ya hazırlanmış Enmasız Zoro'yu koyun.Gerisi birebir aynı kombo. Tam Law, Corazon'a kavuşacakken şak Doffy.
Smoothie ve altındaki hiç kimse o saldırıdan kurtulamaz.
Zoronun eski haliyle yeni haline diyene de sen de.Luffynin eski haliyle yeni hali aynı diyen birini bulunca söylersin bunu cane
Valla aşuresiz yaptıklarını bölümlerdir okuyoruz ama iki yıl sonra ilk defa gördüğümüz tekniği konuşmayalımda ne konuşalımGenel tablosu için söylemiştim. Dediğime değinle cevap vermiş olayım. Aksi kabul edilemiyor işte. ??
Hele bu inanılmaz. İyi ki bir aşuresi var yoksa hiç bir karakter. Bölümden beri aşurede aşure.
Herkesi aşureyle aldırıyorsunuz.Valla aşuresiz yaptıklarını bölümlerdir okuyoruz ama iki yıl sonra ilk defa gördüğümüz tekniği konuşmayalımda ne konuşalım
Hayır. Çoğunu zaten alıyordu. Ashura ile artık kesin alıyor. Bir şey değişmediHerkesi aşureyle aldırıyorsunuz.
Gerçi Smoothie'den güçlüleri ayırmışsın. Sağ ol en azından onu yapmışsın.
Zoro: Arigato fanlarım kaptanımın hayatını kurtarmak yerine karıya kıza koşmalıydım.Boş kasıntı çar. Fanlarına anıra anıra "Arigato!!!" demesi gerekiyor karaktersiz boş çarın.