Açıkçası fanı mıyım hiç öyle dememiştim kendime .Zoro fanından dofi fanlarına ilk diss gelmiş oldu böylelikle.
Açıkçası fanı mıyım hiç öyle dememiştim kendime .Zoro fanından dofi fanlarına ilk diss gelmiş oldu böylelikle.
Değilsen sıkıntı yok ciddi yazmamıştım onuAçıkçası fanı mıyım hiç öyle dememiştim kendime .
Olsun ya kendime de sormuş oldum . Körü körüne ne yaparsa yapsın delicesine de değilim.Değilsen sıkıntı yok ciddi yazmamıştım onu
Diğer üyeleri davet etmeden önce tanıdı, onlarla arasında bir şeyler oldu. Zoro'yu görür görmez tayfasına çağırdı.Zoro, Hasır Şapka Korsanları içerisinde önceden Luffy ile tanışıklığı olmayan tek kişidir.--- ne demek bu smoker-san luffy ile diğerleri nasıl önceden tanıştı?
Brook reddettiği için bu duruma girmiyor mu?Diğer üyeleri davet etmeden önce tanıdı, onlarla arasında bir şeyler oldu. Zoro'yu görür görmez tayfasına çağırdı.
Sonradan kabul ediyor, arada bir samimiyet gelişiyor. Orada kabul etse, bu klasmana girerdi.Brook reddettiği için bu duruma girmiyor mu?
Luffy zoronun şanını duyup ona katılması için tutsak olduğu adaya gidiyorDiğer üyeleri davet etmeden önce tanıdı, onlarla arasında bir şeyler oldu. Zoro'yu görür görmez tayfasına çağırdı.