Sanji'yi daha dün Big Mom'ın insafına bıraktı.Seride değeri bitcoin gibi sürekli artıyor. Gücü falan umrunda değil. Güç isteyen Roger fanı olsun arkadaş. Tek falsosu yok adam gibi adam
Falsosu yok hep offside.
Sanji'yi daha dün Big Mom'ın insafına bıraktı.Seride değeri bitcoin gibi sürekli artıyor. Gücü falan umrunda değil. Güç isteyen Roger fanı olsun arkadaş. Tek falsosu yok adam gibi adam
Ona olan güveni yüzünden oSanji'yi daha dün Big Mom'ın insafına bıraktı.
Falsosu yok hep offside.
Evet ölsen bile ölme demeyi unuttu. Çok ayıp etti. Öyle diyince Big Mom'ın insafına bırakabiliyorsun.Sanji'yi daha dün Big Mom'ın insafına bıraktı.
Falsosu yok hep offside.
Zoro'nun sanji'ye tavrına haklı veya haksız demiyorum ama luffy'nin jinbei'yi orada bırakması yapılabilecek en mantıklı hamleydi. Çünkü kalsalardı onlara yük olmak harici hiçbir işe yaramayacaklardı.Evet ölsen bile ölme demeyi unuttu. Çok ayıp etti. Öyle diyince Big Mom'ın insafına bırakabiliyorsun.
Olaya mantık açısından yaklaşıyor olsaydık güzelce tartışırdık. Alpamis'in niyeti belli aldığı cevap da ona göre.Zoro'nun sanji'ye tavrına haklı veya haksız demiyorum ama luffy'nin jinbei'yi orada bırakması yapılabilecek en mantıklı hamleydi. Çünkü kalsalardı onlara yük olmak harici hiçbir işe yaramayacaklardı.
Alpamis'in yazdığını dahil etmeyerek yazdım zaten. Yoksa bence zoro'nun sanji'yi bırakalım demesi çok yanlış değildi. Sonuçta sanji'yi kurtarmaya gitmeselerdi çatıda tek yonkou ile uğraşacaklardı.Olaya mantık açısından yaklaşıyor olsaydık güzelce tartışırdık. Alpamis'in niyeti belli aldığı cevap da ona göre.
Ona cevap yazdığım için o şekilde yazdım. Çünkü aynı durumlar. Her iki olayda da sıkıntı yok. Adamlıklarını bozmaz. Bozuyorsa iki olayı aynı kefeye koyup Luffy de adam değil demek lazım.Alpamis'in yazdığını dahil etmeyerek yazdım zaten. Yoksa bence zoro'nun sanji'yi bırakalım demesi çok yanlış değildi. Sonuçta sanji'yi kurtarmaya gitmeselerdi çatıda tek yonkou ile uğraşacaklardı.