Çok iyi sahne değil mi ya, east blue Zoro Nami shipi varmış, şu son zaman pek cizmiyor. Retcon yedi sanırım. Karnına vurduğu sahne cezbetti3. başrol olarak görmüyorum, Luffy'den sonra gelen isim olarak görüyorum Nami'yi... Oda çekirdeği demiş, ne yapalım yaw.
Reis, öldürmek de ister, azcık kesmek de... Zoro ve Nami arasındaki gerilimi @Aiden anlatsın sana...
Muhteşem bir görsel skskskkKahkaha attım djdjdhd
Çok fena retcon yedi bu ilişki. Konusunu açmayı düşünüyorum bayadırHiç yakışmıyorlar yav
Op un bir filminde Sanji de damatlık Namide de gelinlik vardı djdjshHiç yakışmıyorlar yav
Bedeseme alegorisini o zamanlar işleyecek kadar cesur bir yazarmış. Bağlı eller, mistress stomp, v.b...Çok iyi sahne değil mi ya, east blue Zoro Nami shipi varmış, şu son zaman pek cizmiyor. Retcon yedi sanırım. Karnına vurduğu sahne cezbetti
Olay kol sayısın da değil o kolların her birini nasıl kullandığın da. Zoro reisi bu balıkla kiyaslamayalım lütfen.6 kol.
Ayrıca Zoro egolu ve kibirli Namiyi çekemez ama Sanji samagAynı sahne mangada da vardı örtmenim
Haftada 1 alıyormuşZoro, Oda söyledi. İftira atmaZoro kesin duş almıyodur lan pis herifin önde gideni habire ter kokuyodur. Nami gibi birine hayatta yakıştıramıyorum , nami çok narin portakal gibi kokuyor. Günde 1 duş alıyodur