Fanlarına göre yontoryu deneyecekmis ama 4.kılıç nereye diye sormaLuffy'nin köpeği. Ayrıca ağzına kılıç alan adamdan hayır mı gelir.
Fanlarına göre yontoryu deneyecekmis ama 4.kılıç nereye diye sormaLuffy'nin köpeği. Ayrıca ağzına kılıç alan adamdan hayır mı gelir.
Adam 9 tane de yapıyo kanka fazla takmamak lazım ?Fanlarına göre yontoryu deneyecekmis ama 4.kılıç nereye diye sorma
Lan nicke bak gdhsshshdh ironik bi tesadüf oldu reis tabi senide üzmeyelim inşallah 4. kılıcı kullanacak mum yeri bulur.Adam 9 tane de yapıyo kanka fazla takmamak lazım ?
Ahahahahahahahahah gördüm yorumu direk atladım ben de bakalım God oda'ya bağlıLan nicke bak gdhsshshdh ironik bi tesadüf oldu reis tabi senide üzmeyelim inşallah 4. kılıcı kullanacak mum yeri bulur.
Gs 1 Sanji 2 o yuzden kardeşiz sana dokunamam no tahrik pls?@Vinsmoke Sanji kardo sen burda mıydın ya
Peki gücü ne oranda artar ? 2 kat ? %25 ? Sanji'nin suiti neyse enma o diyorlar suit sanjiye hız sağlıyor enma güç .Bence yontoryu Zoroyu daha atik hızlı yapar .Tek hareketle 4 kılıç sallamak düşmana vurma olasılığını artırıyor sonuctaAhahahahahahahahah gördüm yorumu direk atladım ben de bakalım God oda'ya bağlı
Kaku misali.Hız dediysem düşmanı yenme süresi tabi 4 kılıç adamı yorar ama daha hızlı işini bitirir.
Yüzde 25 oluyo mantıken ama tabi Kılıcında gücüne bağlı.Yön bulması gibi değilse kılıç kullanması bi zahmet tuttursun biriniPeki gücü ne oranda artar ? 2 kat ? %25 ? Sanji'nin suiti neyse enma o diyorlar suit sanjiye hız sağlıyor enma güç .Bence yontoryu Zoroyu daha atik hızlı yapar .Tek hareketle 4 kılıç sallamak düşmana vurma olasılığını artırıyor sonucta
Orda bence iluzyonun etkisi vardı 9 kılıç yoktu ama Kaku hangisini bloklayacağını şaşırınca gerçek olanları göremedi.4 kılıç ayrı hepsi gercek görüyorsun ama bloklayabilirmisin hepsiniKaku misali.
Ben Kaku'nun 4 kılıcını kastetmiştimOrda bence iluzyonun etkisi vardı 9 kılıç yoktu ama Kaku hangisini bloklayacağını şaşırınca gerçek olanları göremedi.4 kılıç ayrı hepsi gercek görüyorsun ama bloklayabilirmisin hepsini