Zoro fanları demedim. Zoro hard fanları dedim. Lütfen senin gibi birinin kasteddiğim sınıfa girmesi Şuanlık imkansız. Üstelik bn de Zoro fanıyım. Ama hardo değil.Ama anket karakter hakkında hardfanlar hakkında değil hem bende bir Zoro fanıyım
Zoro fanları demedim. Zoro hard fanları dedim. Lütfen senin gibi birinin kasteddiğim sınıfa girmesi Şuanlık imkansız. Üstelik bn de Zoro fanıyım. Ama hardo değil.Ama anket karakter hakkında hardfanlar hakkında değil hem bende bir Zoro fanıyım
Niye Zoro saplasın? Tama'ya yapılanları affetmeyecek olan başkasıydı. Zoro samimisin ama bir şey saklıyorsun demişti en son Drake...2 dakikaya X Drake ile kanka olan Zoro önce X Drake'e saplasın.Yamato sonraki iş.
Ama Drake'e ilk saldıran Zoro. Luffy hmn kabul etti. Belki balık hafızalı X Drake'in yaptığını unuttu. Ya da olgunlaştı. 2. Bege hadisesi yaşanmasın diye sineye çekti.Niye Zoro saplasın? Tama'ya yapılanları affetmeyecek olan başkasıydı. Zoro samimisin ama bir şey saklıyorsun demişti en son Drake...
Oda'nın sözcüsü olsan yeridir. De artık Zoro'dan bir şeyler bekleyenler sıkıldı. Wanoda da bir şey olmazsa seriyi bırakacağını söyleyen insanlar var.Zoro yardıracak sabredin
Yeni teorilerinde Zoro hakkında böyle konuşma bozuşuruzZoro Japon milliyetçiliğinin bir ürünüdür
Bunları kendin mi yapıyorsun, yoksa bir yerden mi alıyorsun?Beklemedeyiz...