Ne kadar beklediğim değil ne zaman beklediğim önemli biz bu ara bekliyoruzOlur mu öyle şey bu arkadaşlar 5-6 yıldır bekliyor diye verdim senin daha beklemen lazım ikinci dize için xD
Ne kadar beklediğim değil ne zaman beklediğim önemli biz bu ara bekliyoruzOlur mu öyle şey bu arkadaşlar 5-6 yıldır bekliyor diye verdim senin daha beklemen lazım ikinci dize için xD
Reis seni de alıyorum asıl kadroya xDNe kadar beklediğim değil ne zaman beklediğim önemli biz bu ara bekliyoruz
Eywallah hocam anlaşabildiğimize sevindim
Benim laf ettiğime bakma. 1 numaram her zaman Zorodur, seriyi okuma nedenim Çok övme şeyine girmiyorum ayarında tutuyorum forumda
Biraz daha gifters keserse belki Apoo seviyesine yaklasabilir. Exp lazim adamaGifter seviyesinden, Drake ile Apoo'ya karşı dövüşebilecek seviyeye geldi reis.
Bence şu an gidip Jack'i yenebilir. Şu an ama.Gifter seviyesinden, Drake ile Apoo'ya karşı dövüşebilecek seviyeye geldi reis.
Jack küçük hedef. Kaido'nun altı hakaret olur. Belki King kesebilir.Bence şu an gidip Jack'i yenebilir. Şu an ama.