Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Roronoa Zoro

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 499 91.7%
  • Sevmem

Kullanılan: 46 8.5%

• Kullanılan toplam oy
    544
Şeytan meyvesi yese luffy'i de yeneceğini düşündüğüm delikanlı one piece karakteri. ;)

Sayfamda saçma sapan yorum yapmayınız, hadi naş.
Sadece fikrimi beyan ettim, neden bu kadar kızdırdı bu sizi anlam veremedim? :(

Yorumumda sebebi yazıyor. Sevmiyorum sizi, gidin bu forumdan. Kış kış.
Önce forum kavramının anlamını öğrenin, daha sonra gelip benimle tartışmaya başlayın lütfen. Burası insanların fikirlerini beyan edip tartıştıkları bir sosyal platform. Nihayetinde konuyu açan kişi sizsiniz ve dileyen üye kurallar dahilinde fikrini beyan eden yorum ve açıklamaları buraya yazabilir. Kimseyi sizin düşüncenize veya fikrinize göre yorum yapma kıstası altında bırakamazsınız, üzgünüm. ;)

Çok iyisin la, kusura bakma hacı, diğerlerinden sandım seni. İçtenlikle özür diliyorum.
1)Konu benim değil, istediğin gibi fikrini belirtebilirsin.
2)Kabalık ettim özür dilerim.
3)Diğerlerinden sandım yorumunu görünce, ama 2. yorumunda şüphelensemde, 3. yorumunda emin oldum ki sen onlardan değilsin. O yüzden tekrardan özür dilerim.
Önemli değil ne demek, çok troll var sende haklısın. Önemli olan ortak noktada buluşmak, canın sağ olsun senin. :)

Bana göre odanın kıyak geçtiği bir karakter olacak. Mihavk la karşılaşıp yenildikten sonra bir daha asla yenilmeyeceğim diye söz veriyor. Tabi oda da bu adamın sözünü boşa çıkartacak bir harekette bulunmuyor. (bi iki örneği var aslında kizaru, kuma filan aslında. Ama onları da aşırı derece yaralı halleriyle vs bir şekilde geçildi o bölümler.Hatta kumalı bölümden fazla karizmatik olarak çıkmıştır.) Sanji, dofa basit bir şekilde yenildi. Zoro olsaydı durum çok farklı olacağını düşünmüyorum hatta kukla olarak kullanma ihtimali en çok karakterlerden biri olarak görüyorum. Ama öyle bi karşılaştırma yapmadılar. Bence seri sonuna kadar da Zoro yu tam manasıyla yenilip ezilebileceği hiç kimseyle karşılaştırmayacaklar. Luffy bile yeni dünyaya ilk geldiklerinde yeni denizciler tayfasının 3. adamına (Dikkat edin 1. demiyorum 3. adamına) karşı hakide çok kolay yenilmiştir. Hakide ayarı çok kolay yemesi beni hayal kırıklığına uğratmıştır. O küçülüp dev olabilen kız olmasa Luffy dakka bir gol yenilmişti çok açık. Neyse benim görüşüm öyle. Oda tarafından kayrılan ve onuna kadar kayrılacak bi karakter. Tabiki de güçsüz demiyorum tayfadaki 2. güçlü eleman ama hiç bi zaman kimseden ayar yemiyecek.
Bir yanlışın var ama.:D Şu küçülebilen dev olayı fildir.:D Yani normalde öyle bir olay olmadı.

Bana göre odanın kıyak geçtiği bir karakter olacak. Mihavk la karşılaşıp yenildikten sonra bir daha asla yenilmeyeceğim diye söz veriyor. Tabi oda da bu adamın sözünü boşa çıkartacak bir harekette bulunmuyor. (bi iki örneği var aslında kizaru, kuma filan aslında. Ama onları da aşırı derece yaralı halleriyle vs bir şekilde geçildi o bölümler.Hatta kumalı bölümden fazla karizmatik olarak çıkmıştır.) Sanji, dofa basit bir şekilde yenildi. Zoro olsaydı durum çok farklı olacağını düşünmüyorum hatta kukla olarak kullanma ihtimali en çok karakterlerden biri olarak görüyorum. Ama öyle bi karşılaştırma yapmadılar. Bence seri sonuna kadar da Zoro yu tam manasıyla yenilip ezilebileceği hiç kimseyle karşılaştırmayacaklar. Luffy bile yeni dünyaya ilk geldiklerinde yeni denizciler tayfasının 3. adamına (Dikkat edin 1. demiyorum 3. adamına) karşı hakide çok kolay yenilmiştir. Hakide ayarı çok kolay yemesi beni hayal kırıklığına uğratmıştır. O küçülüp dev olabilen kız olmasa Luffy dakka bir gol yenilmişti çok açık. Neyse benim görüşüm öyle. Oda tarafından kayrılan ve onuna kadar kayrılacak bi karakter. Tabiki de güçsüz demiyorum tayfadaki 2. güçlü eleman ama hiç bi zaman kimseden ayar yemiyecek.
Bu mantıkla bu seriden zevk alamazsın...Olay Oda'ya bağlanacaksa tut seriyi en baştan en sona , Adıyamandan Los Angeles'a kadar her şeyini bağla.Zira her şey onun elinden çıkıyor.O mantıklı yaklaş,daha kolay olur her şey.

Bu mantıkla bu seriden zevk alamazsın...Olay Oda'ya bağlanacaksa tut seriyi en baştan en sona , Adıyamandan Los Angeles'a kadar her şeyini bağla.Zira her şey onun elinden çıkıyor.O mantıklı yaklaş,daha kolay olur her şey.
Zoro'dan hakiler taşıyor ve bunu haftalık olarak takip etmiyorsun. :D Başlamayı düşünmüyor musun hala?

orası tam olarak fil miydi değilmiydi bilmiyorum. Ama koramiral filan olunca hiç fil diye düşünmemiştim. Ama her ne olursa olsun Luffy 2 yıllık eğitimden sonra hakide bu kadar kolay yenilmemeliydi benim gözümde.

O mantıkla yaklaşmıyom ya biraz geyiğe vuruyom sadece. Yoksa geçen canım sıkıldı oturdu baştan başladım anime tekrar güncele geldim :) mangasını bile iple çekiyom :D Sanjijiyim sadece o yüzden öyle yazdım :D
Konu Luffy değil. Fakat belirtmek istedim. Hala daha böyle düşünebilirsin. Ama Oda'nın çizdiği bir şey değil. Geçerliliği yok.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık