Ben de Sanji'nin yaptıklarında yanlış görmüyorum ama 50 kere tartışılmış edilmiş konu. Yormayalım birbirimizi dedim.Ben Zoro’nun dediklerine hala katılıyorum reyiz. Neyse yine de Huzur içinde çözülebilir konu
Ben de Sanji'nin yaptıklarında yanlış görmüyorum ama 50 kere tartışılmış edilmiş konu. Yormayalım birbirimizi dedim.Ben Zoro’nun dediklerine hala katılıyorum reyiz. Neyse yine de Huzur içinde çözülebilir konu
İyi yaptın reyiz bende aynısını düşünüyordumBen de Sanji'nin yaptıklarında yanlış görmüyorum ama 50 kere tartışılmış edilmiş konu. Yormayalım birbirimizi dedim.
Bana bunlarla gel ?Aurasını Roger'a benzettiğim karakter. Roger aurasıyla hayvanları adadan kaçıran birisiydi. Zoro aurasıyla insanların dikkatini çekiyor üstelik Kar Logiasına sahip kadının toparlanmasını engellemişti altına yaptırarak.
Arada şımartıyorum seni böyle <3Bana bunlarla gel ?
Aurasını Roger'a benzettiğim karakter. Roger aurasıyla hayvanları adadan kaçıran birisiydi. Zoro aurasıyla insanların dikkatini çekiyor üstelik Kar Logiasına sahip kadının toparlanmasını engellemişti altına yaptırarak.
Aurasını Roger'a benzettiğim karakter. Roger aurasıyla hayvanları adadan kaçıran birisiydi. Zoro aurasıyla insanların dikkatini çekiyor üstelik Kar Logiasına sahip kadının toparlanmasını engellemişti altına yaptırarak.