Kesinlikle katılıyorum. Bu üçlüyü bende seviyorum ve yeni nesilin zirve üçlüsü olarak görüyorum...Ama nolursa olsun, Kiddo'dan patlama bekliyorum bu arc hep diyorum bunu.
Kid,Zoro,Luffy şov yapacaklar bu arc.
Kesinlikle katılıyorum. Bu üçlüyü bende seviyorum ve yeni nesilin zirve üçlüsü olarak görüyorum...Ama nolursa olsun, Kiddo'dan patlama bekliyorum bu arc hep diyorum bunu.
Kid,Zoro,Luffy şov yapacaklar bu arc.
Ahahhja sen Kidi yön özürlü karakterinle mi karıştırdın ne yaptın Adam sizin ekibe sie çekmekten bıktı siz adama gel bizle takıl demekten bikmadiniz.Tamam anladık karizma adam görünce aşık oldunuz da yeterHangi samurayın elinde mundar olmuş reyiz?
-Shanks’i indireceğim dedi.... İndiremedi...
-Kendi yolumdan gideceğim dedi... Gidemedi...
-Çöpleri çarmıha gerip yeni dünya bu mu dedi... Kaido ile Shanks tokatlayınca yeni dünya’nın ne olduğunu anladı...
Kid’in muhteşem başarı hikayesi ajjskzksjs
Aynen sie çekip Kinemonun gücü sayesinde kaleye sızanda Kid ve ekibi değildi zaten... Kid’i dolaylı yoldan kurtaran Hasır Şapka tayfası’nın doktoru Chopper reyizdir. Buna rağmen yerde yatan Luffy’e gelip “Normalde canını alırdım ama bu seferlik seni bırakıyorum hüüü” diyecek kadar komik biri kendisi... Ayrıca tayfası’nın öyle yamulması da kendi sorunu. Sağ kolunu Zoro reyiz yamulttu zaten. Yani sözde rekabet ettiği tayfa da iki tane canavar var. Bu saatten sonra KK olamayacağını bilmesi lazım otursun ağlasınAhahhja sen Kidi yön özürlü karakterinle mi karıştırdın ne yaptın Adam sizin ekibe sie çekmekten bıktı siz adama gel bizle takıl demekten bikmadiniz.Tamam anladık karizma adam görünce aşık oldunuz da yeter
Adam ne şanksa yenildiğinde ağlamış ne Kaidoya.Delikanli gibi alacağı intikamı peşliyor.Kaptanı hapiste sürterken herkesin kadını ile düşüp kalkmıyor ayıktın Çıkar çıkmaz tayfasının peşine koşuyor.Herkesin kadınına değil
Yamulan adam ile yamultan adam arasındaki tek fark birisi Kaidonun adamları tarafından taşınırken diğeri karının,kızın eline muhtaç kalmış.Ne güzel yamultma dimi ahahha.Aynen sie çekip Kinemonun gücü sayesinde kaleye sızanda Kid ve ekibi değildi zaten... Kid’i dolaylı yoldan kurtaran Hasır Şapka tayfası’nın doktoru Chopper reyizdir. Buna rağmen yerde yatan Luffy’e gelip “Normalde canını alırdım ama bu seferlik seni bırakıyorum hüüü” diyecek kadar komik biri kendisi... Ayrıca tayfası’nın öyle yamulması da kendi sorunu. Sağ kolunu Zoro reyiz yamulttu zaten. Yani sözde rekabet ettiği tayfa da iki tane canavar var. Bu saatten sonra KK olamayacağını bilmesi lazım otursun ağlasın
Ben demiştim yine olsa yine derim.Tavır ergenceydi orda laf değil.Alınmışın baya bi daha dememBiri ağla lafına ergence diyordu...
Öncelikle o kadın taşıma olayı be alaka reyi? Kadın ve çocuk ölecekti ve öldürmeye çalışan da seninkinin adamı Killer efendiydi. Ama Zoro ağzının payını verdi. Hiyori de, Zoro’nun karizmaına dayanamadı. Lady Killer olmak suç mı? ?Yamulan adam ile yamultan adam arasındaki tek fark birisi Kaidonun adamları tarafından taşınırken diğeri karının,kızın eline muhtaç kalmış.Ne güzel yamultma dimi ahahha.
Adam beni kurtar demedi,beni kurtardın sağ ol demedi,beni kurtarırsan adamın olurum demedi,çıkar beni işine yararım hiç demedi.Kılıçtan uydurma hülyalarını gelip burda satmayın .Dostunu satan adamın fanı seni
Yok kendinde aynısını yazmışsın onun için dedim.Ben demiştim yine olsa yine derim.Tavır ergenceydi orda laf değil.Alınmışın baya bi daha demem
King’de lazlık mı var?King vs Zoro