Luffy ile aralarındaki bağı dostluğu her gördüğümde herkese Zoro gibi bir dost nasip olmaz dediğim adamdır.
Umarım öyle olur Ne Sanji Ne de Zoro yüzlerce bölümdür adam gibi aksiyon sahneleri yok.Pica ve Vergo dövüşlerini saymıyorum zaten.Bence T.B'da olduğu gibi son sahnelerde şovunu yapacak. Hâlâ umutluyum.
Sanji... Valla yarama tuz basıyorsun. Merkezde olduğu arc'ta bile bir şey yapmadı adam. Ama hâlâ umutluyum bu ikiliden.Umarım öyle olur Ne Sanji Ne de Zoro yüzlerce bölümdür adam gibi aksiyon sahneleri yok.Pica ve Vergo dövüşlerini saymıyorum zaten.
Adam Dragon Ball'daki Launch'a döndü. Oda yavaş yavaş kendisini unutuyo gibi.Sanji... Valla yarama tuz basıyorsun. Merkezde olduğu arc'ta bile bir şey yapmadı adam. Ama hâlâ umutluyum bu ikiliden.
Nereden aklına geldi LaunchAdam Dragon Ball'daki Launch'a döndü. Oda yavaş yavaş kendisini unutuyo gibi.
DB izlemedim. Ama en yakın zamanda izleyip Launch'a yapılan haksızlığa söverim.Adam Dragon Ball'daki Launch'a döndü. Oda yavaş yavaş kendisini unutuyo gibi.
Geçende tekrardan orjinal seriyi izleyeyim dedim gayet önemli bir karaktermiş.En az bir Bulma kadar önemi var.Nereden aklına geldi Launch
Bu yoruma ne kadar beğeni atılsa az.Reis diye yazılır, Reyiz diye okunur.