Vista yı kendinle karıştırma.Vista'ya oy atanların hepsi hamamböceğinden güçsüzsünüz...
Vista yı kendinle karıştırma.Vista'ya oy atanların hepsi hamamböceğinden güçsüzsünüz...
Ya işte aradığım yorumZoro'nun 3 Vista'nın 2 kılıcı var. Zoro ikisiyle tutar üçüncüyle keser.
Zoro bandanasını çıkarınca reatsusu fırlıyor diyorlar doğru mu?Vista amiral karşısında diz çöker tövbe ister ama Zoro - sama metrelerce sürüklüyor. Şu an baya baya kapışır kazanma ihtimali de var daz bones dövüşündeki gibi epik biçimde.Ancak wano arca gelince Vistanın sadece bir bandanalık işi kalır kaku gibi keser geçer.
Zorodan herşey beklenir.Cansız nesnelerin nefesini duyabilen bir adam.Nefesi nasıl duyarsın işiterek duyarsın.Aynı Roger gibi işte. Seri sonunda Zoro = Roger,Luffy > Roger olsa çok gaza getirir ki bence ihtimali de çok fazla.Olabilir gibi geliyor bana.İkisi de narutodaki muhabbet gibi seleflerini geçecek.Zoro bandanasını çıkarınca reatsusu fırlıyor diyorlar doğru mu?
Nedense Roger seviyesindeki Zoro'yu hiç gözümde canlandıramadım.Zorodan herşey beklenir.Cansız nesnelerin nefesini duyabilen bir adam.Nefesi nasıl duyarsın işiterek duyarsın.Aynı Roger gibi işte. Seri sonunda Zoro = Roger,Luffy > Roger olsa çok gaza getirir ki bence ihtimali de çok fazla.Olabilir gibi geliyor bana.İkisi de narutodaki muhabbet gibi seleflerini geçecek.
Ryuma nasıl Roger seviyesi oluyor kardeşim.@Millennium Wizarda katılıyorum.
Zoro=Roger=Ryuma
Sanji=Kaido
Edit:Ciddiyim :/
Kılıç>yumruk.O yüzden olsa gerek. :/Ryuma nasıl Roger seviyesi oluyor kardeşim.