Salak diye hakaret mi olur la, bu ülkede insanların bir birini sevme şekli salak demek zatenKarasalak da olur o.
Ahah yok muhabbeti gördüm öyle yazdım.Salak diye hakaret mi olur la, bu ülkede insanların bir birini sevme şekli salak demek zaten
Hocam bu sondu utancımdan wb hakkında uzun süre konuşamayacağım@Historia Linci kaçırdım, tekrarı ne zaman gelir ?
Bak bunu beğendimKarasalak da olur o.
Kapışma yok, 2 saniye kılıc tokuşturdular sadece, mevzu uzasa Vista'nın da içinden geçilirdi muhtemelen.Vista, mihawk ile kapışabilen bir karakter. Zoro daha o seviyeye çıkması için biraz süreye ihtiyacı var.
Evet mangada bize gösterilen 2 saniyeydi ama gösterilmeyen tarafta daha uzun kapıştıklarını düşünüyorum. Hem baya fark olsaydı aralarında E.oda mihawka az da olsa üstünlük kurdurabilirdi ama bildiğin denk çizmiş. Vista mihawk seviyesinde değil yanlış anlaşılmasın sadece vistanın belki dünyada kılıç ustalığı konusunda ilk 3 e girer bence. Zoro şimdi mf de olsa mihawk ile böyle kapışamaz diye süşünüyorum o yüzden vista zorodan güçlüdür.Kapışma yok, 2 saniye kılıc tokuşturdular sadece, mevzu uzasa Vista'nın da içinden geçilirdi muhtemelen.
Mihawk'ın önemli kozlarını ortaya koyacak kadar ciddi savaşmasını gerektirecek bir durum yoktu. Basitçe tekleyebileceği adamları tekledi. Geri kalanlarla oyalandı. Akainu hariç diğer amiraller bile her kozunu ortaya koyacak kadar zorlamadı kendini. Mihawk neden zorlasın?Evet mangada bize gösterilen 2 saniyeydi ama gösterilmeyen tarafta daha uzun kapıştıklarını düşünüyorum. Hem baya fark olsaydı aralarında E.oda mihawka az da olsa üstünlük kurdurabilirdi ama bildiğin denk çizmiş. Vista mihawk seviyesinde değil yanlış anlaşılmasın sadece vistanın belki dünyada kılıç ustalığı konusunda ilk 3 e girer bence. Zoro şimdi mf de olsa mihawk ile böyle kapışamaz diye süşünüyorum o yüzden vista zorodan güçlüdür.