Yalnız konuyu terket bence sakın yazma. Görmemiş gibi yap.Zoroyu Luffy ile mi karıstırdın ne yaptın? Erkekler ağlamaz.
Yalnız konuyu terket bence sakın yazma. Görmemiş gibi yap.Zoroyu Luffy ile mi karıstırdın ne yaptın? Erkekler ağlamaz.
Zoro aslında erkek değil. Babası İvankov devrimcilere katıldıktan sonra oğlunu hükümet bulamasın diye şey etmiş çaktırma.
Çocukken merdivenden düşüp ölen Zoro'ydu, bu ağlayan onun yerine geçmiş makyajlı ve yeşil saç boyalı Kuina'dır.Zoro aslında erkek değil. Babası İvankov devrimcilere katıldıktan sonra oğlunu hükümet bulamasın diye şey etmiş çaktırma.
Yare yare. Bu da olabilir. Ya da o aşağı süzülen damlacıklar İchimonjiden gelen soğan etkisidir.Çocukken merdivenden düşüp ölen Zoro'ydu, bu ağlayan onun yerine geçmiş makyajlı ve yeşil saç boyalı Kuina'dır.
Don Krieg'in gaz bombaları da sebep olmuş olabilir. Ayrıca orada lokanta var, mutlaka soğan gazı da etkilemiştir.Yare yare. Bu da olabilir. Ya da o aşağı süzülen damlacıklar İchimonjiden gelen soğan etkisidir.
Aldım gıdamı ben alacağım kadar yeter bugünlük.Don Krieg'in gaz bombaları da sebep olmuş olabilir. Ayrıca orada lokanta var, mutlaka soğan gazı da etkilemiştir.
Biraz daha devam edersek kendimi ve seni banlamam gerekecek.
Sözün özü: Vista alır.
Valla konu nerden ace'e geldi bilmiyorum ama çok fazla katılıyorum bu yoruma,onun haricinde vista mihawla uzun süre kapıstı,zoro şuan o seviyede değildir diyorumZoro wanoda hatim indirip iman power alip vistayi geccekmis beyler yeni bilgi. Akainunun hem haki avantaji hem meyve avantaji olup yorgun aceyi gayet normal olarak (teklemede degil)ucurmasini yanlis anlayip jozu vista aceden fersah fersah buyuktur diyen arkadaslarada selamlar. Bu olaydan oncede akainuya yakin olan aokijinin ciddi bir saldirisini engelleyen ace var tabi. Nasil engelledi diye sorsaniz muhtemelen aokiji kendini tuttu derler. Coluk cocuk herhalde meyve ustunlugunun onemini tam anliyamiyolar. Luffy eneli yendi. O luffy pacifistayi bile yenemiyodu. O zaman pacifista > enel.(enelin bir iki saldirisi gercekte pacifistayi yok eder.) guzel mantik arkadaslar devam...