Çok başarısız bir trollsün kardeş.Sürekli deniyorsun ama olmuyor.Vista diyen arkadaşlar beni üzdü doğrusu. Mihawk'ı görünce diz çöküp tövbe isteyen Vista'dan bahsetmiş arkadaşlarımız. Olacak şey değil doğrusu. Hayret bir şey. Zoro'yu galiba Luffy eğitti? Bu adam Vista'nın korkudan donuna ettiği adam yani dünyanın en iyi kılıç ustası tarafından eğitildi. Zoro, Vista isimli arkadaşı beşikten mezara gönderir. WB tayfası diye abartmaya gerek yok, bu adam Mihawk'dan ölesiye korkuyordu. Zoro, Mihawk tarafından eğitildi. Bu konuyu Vista vs. Pica olarak açın arkadaşlar. Roronoa Zoro kendimi topluma ve halka kanıtlamış bir değerdir. Şakası olmaz böyle bi konunun. Roronoa Zoro daha neyi kanıtlayacak size? Anlamıyorum doğrusu. 778 bir milad.
Şu arkadaş günlerdir trollüyor ve banlanmıyor.Vista diyen arkadaşlar beni üzdü doğrusu. Mihawk'ı görünce diz çöküp tövbe isteyen Vista'dan bahsetmiş arkadaşlarımız. Olacak şey değil doğrusu. Hayret bir şey. Zoro'yu galiba Luffy eğitti? Bu adam Vista'nın korkudan donuna ettiği adam yani dünyanın en iyi kılıç ustası tarafından eğitildi. Zoro, Vista isimli arkadaşı beşikten mezara gönderir. WB tayfası diye abartmaya gerek yok, bu adam Mihawk'dan ölesiye korkuyordu. Zoro, Mihawk tarafından eğitildi. Bu konuyu Vista vs. Pica olarak açın arkadaşlar. Roronoa Zoro kendimi topluma ve halka kanıtlamış bir değerdir. Şakası olmaz böyle bi konunun. Roronoa Zoro daha neyi kanıtlayacak size? Anlamıyorum doğrusu. 778 bir milad.
Abi ama troll dediğin böyle olmalı, bence kesinlikle banlanmamalı. Gidip su altından gizlice laf sokmuyor, direk düz trollüyor herif.Vista diyen arkadaşlar beni üzdü doğrusu. Mihawk'ı görünce diz çöküp tövbe isteyen Vista'dan bahsetmiş arkadaşlarımız. Olacak şey değil doğrusu. Hayret bir şey. Zoro'yu galiba Luffy eğitti? Bu adam Vista'nın korkudan donuna ettiği adam yani dünyanın en iyi kılıç ustası tarafından eğitildi. Zoro, Vista isimli arkadaşı beşikten mezara gönderir. WB tayfası diye abartmaya gerek yok, bu adam Mihawk'dan ölesiye korkuyordu. Zoro, Mihawk tarafından eğitildi. Bu konuyu Vista vs. Pica olarak açın arkadaşlar. Roronoa Zoro kendimi topluma ve halka kanıtlamış bir değerdir. Şakası olmaz böyle bi konunun. Roronoa Zoro daha neyi kanıtlayacak size? Anlamıyorum doğrusu. 778 bir milad.
Şu trollü dinlemeyin vista tokat çeker ekmek almaya gönderir.Yubashiri'ye başarısız bir troll dendi. Unutulmasın.
Not: Zoro tokatlar.
1-) Zoro'Nun güçlü olması Vista'Nın gücü hakkında en ufak bir şey göstermiyor.Sorun su ki her ankette oldugu gibi fanboylar ve haters'ler kapisiyor.
1. zoro suan gercekten cok guclu.
2. vista mf savasindan sonra ne yaptigi bilinmiyor
3. zoro simdiki hali ile mf bulunan vistayi yener bu bir gercek.
4. vista'da kendini gelistirdi mi? adam garp gibi emekli olmus olabilir.
yani anlayacaginiz bazi kriterler tutmuyor. Vista'nin ne yaptigi belirsiz, ne kadar guclu oldugu belirsiz.
Zoro suan epey epey guclu, ama eger vista'da mihawk gibi birisinden egitim alsaydi zoroyu tokatlayabilir miydi? bilmiyorum
birde hemen baskalarina camur atmaya baslamayin, yazilanlari okuyun ve ona gore yorumlayin.
zoro fan'i degilim, veya artik oyle degilim, ama gercekten one piece denilen seriyi severek takip eden birisiyim.
tarafsiz gorusumu sunuyorum umarim kimse alinmaz.
not : bu tur anketler dengesiz oldugu icin pek yorum yazmiyorum veya oylamiyorum ama bazen 2-3 sey soylemek iyi geliyor.