Düşünüyorum da ulan bu Killer’in hali bile perişandı Oda yapacağın işe...Zoro hateri olan kim
Zoro'nun şu ana kadar yendiği en güçlü adam Killer değil mi ben mi yanlış biliyorum
Neyse zoro vs kaku izleyip kendime geleyim.
Düşünüyorum da ulan bu Killer’in hali bile perişandı Oda yapacağın işe...Zoro hateri olan kim
Zoro'nun şu ana kadar yendiği en güçlü adam Killer değil mi ben mi yanlış biliyorum
*KamazoZoro hateri olan kim
Ek olarak tutmuş Ace niye Smoker'ı geçemedi. Lan o sıralar seride haki yok millet ateşsin dumansın muhabbeti yapılıyor, Oda'ya sorsan haki ne diye o ne lan cevabını verir. Yapmayın.Yahu Ace'i yorumlamadan önce Ace'in karşılaştığı adamlara, ne şartlarda dövüştüğüne onlara rağmen neler yapabildiğine bakın biraz.
Ace'in rakibi Jinbei'nin bile neler yapabildiğini WCI'de gördük, ki bu adam bunun üstüne 2 sene daha Yonko tayfasında zaman geçirdi, bir zahmet kendine bir şeyler katsın.
Ace gayet şu an Katakurilerle Crackerlarla Jacklerle filan kafa kafaya savaşır. Sizin kafanızdaki gibi bir One Piece yok.
Luffy ateşe zarar veremiyor mu?Sana değil genel yazıyorum, sitede nelere nelere galibiyet dendi buna mı demek ağıra gidiyor ?
Ace, Jimbei mışıl mışıl uyurken WB ile de kapıştı yani zaten bu adam iki yıl önce yk2'yi deviriyordu
Artı Jimbei, Luffy'nin haki ile zarar veremediği ateşe zarar verebilen biri yani o dövüşte bile karşısındaki kişi kendisine ters bir yeteneğe sahipti, üstelik deniz kıyısında savaştılar.
Not: Genel yazıyorum bunlar genel genel yan
Evet jinbei onuruna önem veren bir adam ama Wb nin de kişiliği ortada. Sen çekil elinin hamuruyla karışma diyecek bir tip. Ki bu Wb nin meselesi tamamen Jinbei dışardan dahil oluyor.Benim anladığım kadarıyla Jinbe fazlasıyla onuruna önem veren bir adam. Kendi dövüşü daha bitmemişse eğer, yatarak başkasının zaten 5 gündür yorulmuş olan rakibini indirmesini izlemez. Şimdiye kadar çizdiği profiline tamamen ters bir durum. Kavga istiyorsan benimle yapacaksın diyor Ace ile ilk karşılaştığında. Ben böyle yorumluyorum olayı.
Katakuri'yle Ace nasıl savaşacak? İki sene öncesinin Karasakal'ı bile Katakuri'yi yenemez. Adam geleceği gördüğü için direkt çakozlardı Karasakal'ı. Cidden Ace ne ifade ediyor senin için emin değilim ama baya seviyorsun onu anladım.Yahu Ace'i yorumlamadan önce Ace'in karşılaştığı adamlara, ne şartlarda dövüştüğüne onlara rağmen neler yapabildiğine bakın biraz.
Ace'in rakibi Jinbei'nin bile neler yapabildiğini WCI'de gördük, ki bu adam bunun üstüne 2 sene daha Yonko tayfasında zaman geçirdi, bir zahmet kendine bir şeyler katsın.
Ace gayet şu an Katakurilerle Crackerlarla Jacklerle filan kafa kafaya savaşır. Sizin kafanızdaki gibi bir One Piece yok.
Bahsettiğim mevzuyu biliyorsun, anlatmaya çalıştığım şeyi de anlıyorsun ee bu ne yani ?Luffy ateşe zarar veremiyor mu?
Hakiden daha mı iyi ciddi misin sen yaBahsettiğim mevzuyu biliyorsun, anlatmaya çalıştığım şeyi de anlıyorsun ee bu ne yani ?
Söylediğim şey gayet basit Jimbei'nin hakiden daha etkili bir teknik kullandığı, Jimbei'nin neden daha etkili bir teknik kullandığını düşündüğümü ise açıkladım zaten. Luffy, ananın bulutlarından ateş olana saldırdığında etki edememişti ama Jimbei etmişti.
E keşke deseydi de biz de görseydik Jinbe'nin dövüşecek mecali kaldığını. Ace kalkıp 5 günlük yorgunluğun üstüne dövüşürken Jinbe ufacık bir panelde bile gösterilmedi o sırada. Oyajinin gelişini görüp kendini saldığını falan gösterse o da yeterdi. (ki bence gücü kalsa her türlü kalkıp devam ederdi Jinbe)Evet jinbei onuruna önem veren bir adam ama Wb nin de kişiliği ortada. Sen çekil elinin hamuruyla karışma diyecek bir tip. Ki bu Wb nin meselesi tamamen Jinbei dışardan dahil oluyor.
Wano'ya dönmeme nedenini bilmiyorum. Ama hakisinin cılız olduğu Oda'nın tembelliği. 4 logia ark bosu ard arda getirip hakiyi işlemezsen Mf gibi en önemli ark ve serinin geri kalanı leş olur. Çocukken Luffy'e zarar gelmesiyle ölme bile değil, h.haki patlatmış biri. Hakisinin az olduğunu hiç düşünmüyorum.Sabo yerine Ace mi olsaydı? Garibim o cılız hakisiyle önce Dof’dan dayak yer ve komalıkz olurdu. ıSonraFuji’den güzelce bir sopa yer ve tutuklanırdı. Wano’ya geri dönmekten aciz.
Örnek ortadaHakiden daha mı iyi ciddi misin sen ya