Şunu demeyeydin iyiydiDövüşseler günler sürer tıpkı Ace'le Jinbo denkliği gibi evet. Roronoa Zoro Wano'yla beraber artık Mihawk'a denk. Wano sonundaysa onu geçer.
Şunu demeyeydin iyiydiDövüşseler günler sürer tıpkı Ace'le Jinbo denkliği gibi evet. Roronoa Zoro Wano'yla beraber artık Mihawk'a denk. Wano sonundaysa onu geçer.
Oda daha geçen gün açıkladı hikayenin %80i bitti diye. Herhalde Roronoa Zoro dediğimiz adam kazmanın biri sizin gözünüzde manganın son iki sayısında o seviyeye gelecek...Şunu demeyeydin iyiydi
Nerde açıkladı bunu? Link varsa atabilirmisin.Oda daha geçen gün açıkladı hikayenin %80i bitti diye.
Bunu bana dedin mi gerçekten ? Bana, bana Densetsu no Samurai'ya !?Oda daha geçen gün açıkladı hikayenin %80i bitti diye. Herhalde Roronoa Zoro dediğimiz adam kazmanın biri sizin gözünüzde manganın son iki sayısında o seviyeye gelecek...
http://korsanfan.com/konu/genel-tartışma.6716/page-572#post-988517Nerde açıkladı bunu? Link varsa atabilirmisin.
Teşekkürler
Yok 356 gün Zoro'nun hiçbir dövüşü o kadar uzun sürmez diyorum.Wano'dan sonra bir power-up görürsek Zoro, Zoro'yu güncel haliyle düşünürsek on-on beş gün süren zorlu bir mücadele sonucu Ace alır.