Ölmüş bir adamla zoro nun kapışması cok mantıklı zaten.Luffy kk olması için tasarlanan bi karakter olmasaydı belki Coby yonkou olurdu.
Ölmüş bir adamla zoro nun kapışması cok mantıklı zaten.Luffy kk olması için tasarlanan bi karakter olmasaydı belki Coby yonkou olurdu.
mf savaşı olmasydı dedim bu durumda ace yakalanmamış olurdu bb de gura gura meyvesi olmazdı doğru dürüst okumadan cevap veriyosun.Wb yerine ace geçecek sonra bu KK mı olacak ? Kafalar pırıllll.Marco nun hali ortada Wb sonrası ace ne yapacak da kurtaracak tayfayı pardon ? BB den 2 yumruk yemiş ölmüş dirilmiş karakter.Üstüne gura-gura da yok bunlarda BB nin elinde.Sanki mangaka ile ortak çizim yapıyormuş edası ile yorum yazmayın yahu.
Tamam ama çok ileri bir zamandan bahsetmiyorum ki ben, muhtemelen bir iki hafta içinde Kaidou düşecek. Tabi biz bunu beş sene sonra görebiliriz onu bilememBen de böyle düşünüyorum ama mesele daha henüz o aşamaya gelmemiş olmamız Luffy, Kata'yı almadan önce onun seviyesinde değildi, o potansiyeli vardı ama dövüşten sonra bu potansiyele erişti. Henüz gerçekleşmeden karakterlerin ileride geleceği seviyeye girersek çıkamayız, mesela Luffy geleceğn korsanlar kralı der herkesi aldırırız.
Yonko komutanları aldığı gün ben de Zoro için Ace'i geçmiştir derim, şu an Luffy'nin geçtiği gibi.
Terbiyesizler işte. Seride dövüşleri ve güçleri az ya da çok gösterilmiş iki karakteri karşılaştırmaya, güç kıyası yapmaya utanmıyorlar.Ölmüş bir adamla zoro nun kapışması cok. mantıklı zaten.
Bu konu çok can yakar gibi duruyo ben en iyisi uzak durayım.Terbiyesizler işte. Seride dövüşleri ve güçleri az ya da çok gösterilmiş iki karakteri karşılaştırmaya, güç kıyası yapmaya utanmıyorlar.
Kapışma ne? Kesip atacak işte Marimo bu çapsızı.
Pekomstan nerelereAnkete bak. Forum bitmiş.