Son sayıyla beraber Zoro'nun Ace'in seviyesine geldiğini söyleyebiliriz artık. Antisi niteliğinde bir tekniği de olunca sorunun cevabı Zoro olarak değişiyor.
Onu bilmiyordum ama Rob Lucci'nin şuanda Luffy kadar güçlü olduğu hakkında bazı duyumlar aldım.Luffy KK olduğunda Rob Lucci'nin filo amirali olacağını biliyor muydun?
Son p.up ile güncel hallerinde Zoro bence de öne geçti ama Ace ölmüş gitmiş bir karakter. Kral haki işlevi bile kaç sene sonra gün yüzüne çıktı. Bence Ace yaşasaydı, şimdiki Zoro'dan çok daha güçlü olurdu.Son sayıyla beraber Zoro'nun Ace'in seviyesine geldiğini söyleyebiliriz artık. Antisi niteliğinde bir tekniği de olunca sorunun cevabı Zoro olarak değişiyor.
Elbette olurdu ama Ace'in hayatı boyunca çıkabildiği seviyeyi göz önüne almak lazım.Son p.up ile güncel hallerinde Zoro bence de öne geçti ama Ace ölmüş gitmiş bir karakter. Kral haki işlevi bile kaç sene sonra gün yüzüne çıktı. Bence Ace yaşasaydı, şimdiki Zoro'dan çok daha güçlü olurdu.
Zaten öldüğü haliyle değerlendiriyorum. Bence o hali bile fazla hater gazabına uğrayan bir karakter. Adam WB'den deprem saldırısı yiyor çaylak haliyle, yine de düşmüyor. İnsanlar bunu bile Ace tek yedi diye getirip söylüyor. Bazılarına kalsa adamı Caribou yapacaklar.Elbette olurdu ama Ace'in hayatı boyunca çıkabildiği seviyeyi göz önüne almak lazım.
Caribou>ace
Bence bulunduğu 2. komutan konumunda bir karakter ama aynı Marco ve diğer tayfa arkadaşları gibi o konumundan da biraz fazlası var. Çünkü Beyazsakal Korsanları belli ki en güçlü tayfaymış.Zaten öldüğü haliyle değerlendiriyorum. Bence o hali bile fazla hater gazabına uğrayan bir karakter. Adam WB'den deprem saldırısı yiyor çaylak haliyle, yine de düşmüyor. İnsanlar bunu bile Ace tek yedi diye getirip söylüyor. Bazılarına kalsa adamı Caribou yapacaklar.