Keyfin bilir.Farklı yorumluyoruz diyelim. Sıkıldım ben. Neyse ne.
Keyfin bilir.Farklı yorumluyoruz diyelim. Sıkıldım ben. Neyse ne.
Jack'i almak için her şeyini verirse şu saatten sonra sana hak veririm. Ya da o seviyede başka birini.Enma ile ıkına ıkına yenerse Komutan etmedigi ortaya çıkar zaten.
Koyarsa koysun yav, zaten o çöplerden beklentim yok benim. :/ Bir tek Denjiro mudur nedir o sağlam duruyor.Ben o sahnede Oda'nın Zoro'yu açıkça kınların üstüne koyduğunu düşünüyorum. Bu benim düşüncem. O sahneden herkes istediğini çıkarır.
Ashura, Kawa ve Denjiro en kötü 3.komutan ederler bence. Bana öyle geliyor.Koyarsa koysun yav, zaten o çöplerden beklentim yok benim. :/
Bence de. Daha ötesi çıkmaz ama, o havayı veremiyorlar. Queen bunları yer mesela.Ashura, Kawa ve Denjiro en kötü 3.komutan ederler bence. Bana öyle geliyor.
Yüksek ihtimalle öyledir. Yani en azından Ashura öyle duruyor.Bence de. Daha ötesi çıkmaz ama, o havayı veremiyorlar. Queen bunları yer mesela.
İlk 3 komutan aşırı özel yaw. O kadar da değil. Bir ihtimal Denji dediğin sınıfa girebilir gibi.Ashura, Kawa ve Denjiro en kötü 3.komutan ederler bence. Bana öyle geliyor.
Yok, orada Enma'dan bahsediyor. Hatta devamında kılıca daha çabuk alışma nedeni olarak Wado'yu yapan demircinin kılıcı olmasına bağlıyor. Gerçi buradaki zayıflık büyük ihtimal iradeyle ilgilidir, ama gerek kimsenin kullanamamasından gerekse Kawa'nın tepkilerinden Zoro'yu onlardan ğstte tuttuğunu düşünüyorum ben de @Roronoa Zoro gibi. En kötü Enma'yı aldıktan sonra onları geçmiştir zaten.Sandaki Kitetsu için de onu söylemiş ama. Zoro'nun tee çömez zamanlarında bile kullanabildiği kılıç bu.