Killer ne kadar kırıldı ise Zoroda o kadar kırıldı.Bunun lamı cimi yok.Tamam reyis biz bunu konuyu çözemeyeceğiz. Şimdi Bug’a girmeyelim.
Killer ne kadar kırıldı ise Zoroda o kadar kırıldı.Bunun lamı cimi yok.Tamam reyis biz bunu konuyu çözemeyeceğiz. Şimdi Bug’a girmeyelim.
Ayrıca kırılmanın sebebi ne belli değil Killer de. Smile yedirilen Zoro'yu aç Killer'in önüne bıraktığımız senaryoyu düşünmek lazımYahu Zoroya yaptılar işte.Gidip yalvarmadı mi önce kötek yiyip sonra bekle beni seni yenmeye geleceğim dediği adama ? Bundan ala kırılma mi olur.Öyle bir hezimete ugrattilar ki hedefim dediği adamın kölesi ,uşağı ve köpeği oldu.
Müthiş bir sahne. Luffy reyizz...Zoro şu ortamda bulunsa ruhunu teslim eder
İyi güzel araya kaynamış bu, hiç atılmamış gibi farzedin bunuZoro şu ortamda bulunsa ruhunu teslim eder
Niye düşünsünler ki ? Her türlü Zoro kral olduğu için alır.Ayrıca kırılmanın sebebi ne belli değil Killer de. Smile yedirilen Zoro'yu aç Killer'in önüne bıraktığımız senaryoyu düşünmek lazım
-1Killer ne kadar kırıldı ise Zoroda o kadar kırıldı.Bunun lamı cimi yok.
Mümkün. İradesinin kırılmasının gerçekten kendisi ile ilgili olmadığını smile etkenin büyük olduğunu şey etmiştim de ortam geyik sohbet kıvamında olduğundan pek şey olmadı galiba :SNiye düşünsünler ki ? Her türlü Zoro kral olduğu için alır.
Ayıp ettin kral istersen yok edeyim Onun dışında düşündüm de Zoro'nun gördüğü en kalibre adamlar amiral. Birinde ayak altı diğerinde ise çukur fantezisi yaşadı gerçi xDİyi güzel araya kaynamış bu, hiç atılmamış gibi farzedin bunu
Harbiden ilik gibi sahneydi. O saçlarının dağılması falanMüthiş bir sahne. Luffy reyizz...