Yazdıklarımızdan hangisi gerçekleşmediyse at, geri alalım o kısmı yoksa laf kalabalığı yapıyorsun sadeceKevgir Kardeşliği konuyu ele geçirmeye çalışıyor
Yazdıklarımızdan hangisi gerçekleşmediyse at, geri alalım o kısmı yoksa laf kalabalığı yapıyorsun sadeceKevgir Kardeşliği konuyu ele geçirmeye çalışıyor
Yahu ne alaka? Daha bir iddia da bile bulunmadım ki bu konu hakkında.Gerçekleri kabul edemeyişinizi böyle algı içerikli mesajlarla kapatmaya çalışmayın arkadaş yav. Olmuyor.
Kevgirmiş hahaha güleyim de boşa gitmesin efendim!! Kevgir dediğin adam orağı tanklıyor. Luffy tanklamaya çalışsa Enel'ine kavuşurdu.Kevgir Kardeşliği konuyu ele geçirmeye çalışıyor
Luffy'le anlaştılar işte bu ortada olan bir şey. Adam resmen dövüşünü ailesini sattı Luffy'le anlaşabilmek için. Luffy ortamlarda yendim diye gezer. Sanji gibi ezikler de Luffy'e peçete tutar.da bitişik. lol ki ne lol. kendi adamları dedi bize ne... kata ağbim yenildi ühühühü
Ha bitişik ha ayrı. Yüzüme vurma artık :/da bitişik. lol ki ne lol. kendi adamları dedi bize ne... kata ağbim yenildi ühühühü
dövüşünü ailesini sattı :d ok.Kevgirmiş hahaha güleyim de boşa gitmesin efendim!! Kevgir dediğin adam orağı tanklıyor. Luffy tanklamaya çalışsa Enel'ine kavuşurdu.
Luffy'le anlaştılar işte bu ortada olan bir şey. Adam resmen dövüşünü ailesini sattı Luffy'le anlaşabilmek için. Luffy ortamlarda yendim diye gezer. Sanji gibi ezikler de Luffy'e peçete tutar.
Sen de haklısın adamların binlerce kapışmasını gördük ama hep Luffy olmadan yazamıyoruzdövüşünü ailesini sattı :d ok.
yav şeye çok üzülüyorum, zoro fanları luffynin rakiplerini luffy olmadan konuşamıyor ya üzücü bu ya. ironi gibi bişey bu, hani luffy lastik olmasa çekiştirecekleri bişey de olmayacak :d
Luffy'nin g4'ten çıkarken hep aynı ifadeyi verdiğini biliyoruz. Ağzından hava kaçırıyor gözler beyaza dönüşüyor. G4'ten çıkışı bittiği an ile Katakuri'nin yere vuruşu aynı. Sonrasında Luffy erken kalkan taraf. Çukurdan çıkışını çizerken Katakuri hala yerde. Tam çıktığı anda Katakuri de kalkıyor ve sorusunu soruyor. Sonra yeniden düşüyor. Ağzından kan öksürerek düşüyor.Öyle eğip bükecekse çizer, Choppa da kazanabilir gibi geliyor bana
@Alpamis la hani son çarpışmada ikiside aynı anda düşüyordu ne oldu la ona ? Pek öyle olmuyor gibi
Yoo biz Luffy olmadan konuşuyoruz. Sonra birden siz gelip Zoro'yu taciz etmeye ve gömmeye başlıyorsunuz. On bin defa başıma gelmiştir. Luffy'i karıştırmadan, Kata vs Zoro değerlendirince damlıyorsunuz. Çekemiyorsunuz tabi Zoro'nun imajını. Kata'yla beraber duygusala bağlayıp Netflix gay dramı çevirmediği kalmıştı Luffy'nin.dövüşünü ailesini sattı :d ok.
yav şeye çok üzülüyorum, zoro fanları luffynin rakiplerini luffy olmadan konuşamıyor ya üzücü bu ya. ironi gibi bişey bu, hani luffy lastik olmasa çekiştirecekleri bişey de olmayacak :d
Reyiz ben iftira atıyorsun demedim ki..... Kardeşlik bağlarınızdan bahsettim sadece sjsjsjsjsjsjsjYazdıklarımızdan hangisi gerçekleşmediyse at, geri alalım o kısmı yoksa laf kalabalığı yapıyorsun sadece
Luffy sol böbreğini bıraktıktan sonra G4'e geçip uzun bir süre daha kendisinden hemen hemen her alanda daha güjlü birinin karşısında yıkılmadan dikiliyor.Kevgirmiş hahaha güleyim de boşa gitmesin efendim!! Kevgir dediğin adam orağı tanklıyor. Luffy tanklamaya çalışsa Enel'ine kavuşurdu.
dövüşünü ailesini sattı :d ok.