Evet, haklısın.
Evet, haklısın.
Güzel kardeşim, itekledi* bir güç kıstası mı oldu şimdi? Allax aşkına dönüp yazdığına bakar mısın? O kadar mı kötü durumda Zoro? Hiç mi argüman kalmadı....................
Bizimkiler koskoca denizci amiralini tutan adama burun kıvırmaya devam etsin. Fuji bile Zoro’nun çetin ceviz olduğunu anında anlıyor. Kata eziği kimmiş?
Zoro'nun yüz ifadesi her şeyi anlatıyor. Sen sahneyi at buraya sahne konuşsun.Ohaa Killer dövüşünü başka hangi şekiller de değiştirmeyi düşünüyorsun acaba? Killer tek attı, tırpan yiyen Zoro korktu. Acaba bu dövüşten daha ne çıkacak merakla bekliyorum
Zoro orak saplanınca kocaman gülüyor. Korkak Luffy’le mi karıştırdın acaba?Zoro'nun yüz ifadesi her şeyi anlatıyor. Sen sahneyi at buraya sahne konuşsun.
Ondan sonra ki sahnede İblis gibi sırıtan Zoro’yu ne yapacağız? Bak Her şeyi geçtim Zoro, Killer’a beni öldürme diye yalvarmış mı?Zoro'nun yüz ifadesi her şeyi anlatıyor. Sen sahneyi at buraya sahne konuşsun.
"Iteklemek" çok kibar olmuş haklısın. Herif yerin dibinden normal bir slashla amiral kontralayıp geri püskürtmüş. Beğenemediysen bir şey diyememGüzel kardeşim, itekledi* bir güç kıstası mı oldu şimdi? Allax aşkına dönüp yazdığına bakar mısın? O kadar mı kötü durumda Zoro? Hiç mi argüman kalmadı....................
Zoro’yu biplemediği anda mı? HahahahLuffy g3 ile amiral itekler > Ya amiral ciddi değildi.
Zoro amiralin onu biplemediği anda saldırı yapıp itekler>. Ya abi bak gördün mü adam amiral itekliyor. Amirale bunu yapan, diğerlerine neler yapmaz....