Zoro'nun Katakuri'yi yenebilmesi elbette söz konusu dahi değil. Luffy bile Katakuri'yle olan dövüşünde gücünü belki 2'ye 3'e katlayan devasa bir power-up aldı, öyle ki Oda power-up'ların mantığını seri içinde bir konsepte oturtmak durumunda hissetti. Tayfanın geri kalanı timeskip sonrası böyle bir gelişim içine girmedi. Nami'nin aldığı Zeus, Sanji'nin aldığı Raid Suit ve Zoro'nun aldığı Enma önemli eklemeler tabii ki ama Luffy'nin Katakuri'yle olan dövüşündeki gibi bir atlama asla sağlayamazlar. Her birinin Wano'da buna benzer bir karşılaşma yaşamasını bekliyorum ben. O zamana kadar Zoro, Katakuri için gerçek bir rakip değil.
Aynı şekilde Mont-d'Or, Brulee, Galette ve Pudding de Zoro için rakip değiller elbette. Tamago, Pekoms ve Amande'nin de terletebileceklerini ama çok sorun çıkaramayacaklarını düşünüyorum. Streusen tam bir kapalı kutu, güçlü olduğu muhakkak ama ne kadar güçlü sorusunun cevabını eldeki bilgilerle cevaplayabilmek mümkün değil. Tamago seviyesinden komutan seviyesine kadar bir spektrumda olabilir.
Bunları geçersek Oven ve Daifuku, Zoro'nun gerçekten de zorlanmaya başlayacağı noktalar. Benim okumama göre Sanji, Whole Cake Island Arc'ta bu ikili kadar güçlü değildi, ama Raid Suit'i alınca bu ikisiyle en azından denk olmuştur, belki azıcık daha güçlü olabilir. Buna paralel olarak da Zoro, Enma'dan önce bu ikisiyle denkti, şimdi bir sınıf üstlerine çıktı diye düşünüyorum.
Perospero ve Snack, Zoro'nun şu anda bulunduğu seviyedeki isimler. Bu da bir dövüş gerçekleşse Zoro'nun yeneceği anlamına geliyor, nihayetinde bizim tayfanın underdog olarak çıkmadığı bir dövüşü kaybetmesi seri dinamikleri içinde gerçekleşmez takdir edersiniz ki.
Cracker ve Smoothie, mevcut halde Zoro'dan güçlüler, bu açık. Zira Luffy, Cracker'i yendiğinde esasında tam olarak onun kadar güçlü değildi ve çevre faktörlerinin, ki bu örnekte bu Nami oluyor, avantajı sayesinde kazandı. Zoro'nun da herhangi bir noktada Luffy'den güçlü olamayacağından yola çıkarsak, o zamandan bu zamana eklediği tek şey Enma. Enma bu açığı kapatabilecek ölçüde bir gelişim getirmiş midir? Hiç sanmıyorum. O nedenle Zoro bunlara yenilir diyorum. Öte yandan Zoro'nun Wano Arc'taki asıl dövüşünün de en azından Cracker ve Smoothie kadar güçlü biriyle olacağı da kesin, ama ben bu kıyaslara böyle bir power-up faktörü eklememeyi tercih ediyorum. Yani tayfadakiler bir dövüşte eşit seviyede ama asla underdog değillerse oyumu elbette tayfadakilerden yana kullanırım ama bir power-up gerektirecekse bu tür kıyaslama konularında "yener" demeyi çok yerinde bulmuyorum.