Bağırsağa yeni doldurulmuş sucuğu bağlar gibi bağlayıp Kaido'ya götürsünler diye serinin zirvesi denilen karı çat diye offline oldu ya la. :SOlum biz nasıl bir seri okuyoz la :/ şunu birisine göstersen güler şu halimize.
Bağırsağa yeni doldurulmuş sucuğu bağlar gibi bağlayıp Kaido'ya götürsünler diye serinin zirvesi denilen karı çat diye offline oldu ya la. :SOlum biz nasıl bir seri okuyoz la :/ şunu birisine göstersen güler şu halimize.
Benim bı arkadaş vardı seinen manga alemine beraber girmiştik.Ben öne piece başlayacağım zaman gel basla demiştim.Kolu bacağı uzayan adamın serisi okunmaz demişti.Hey gidi hey keşke dikkate alsaydık :/Yeni doldurulmuş sucuğu bağlar gibi bağlayıp Kaido'ya götürsünler diye serinin zirvesi denilen karı çat diye offline oldu ya la. :S
Ahaha o nasıl bir kestirip atmadır öyle :/Benim bı arkadaş vardı seinen manga alemine beraber girmiştik.Ben öne piece başlayacağım zaman gel basla demiştim.Kolu bacağı uzayan adamın serisi okunmaz demişti.Hey gidi hey keşke dikkate alsaydık :/
My bad de benim aklımda niye öyle kalmış yaLinlin darbeden dolayı yere düşmüyor ki zaten.Kadın uyuyakalıyor oradaLinlin biraz 5,10 saniye daha dursa Queen ruhunu verecek zaten tipe baksana
![]()
![]()
Mis mis.Şimdi hayatı çok iyi valla.Biz burda milletle ne tartışıyoruz :/Ahaha o nasıl bir kestirip atmadır öyle :/
Kata'yı alır diyen net fandır hacı.Nasıl Queen kafasına indiriyor diye bayılıyor benim bildiğimBir de tabi ki de Luffy > Queen. Ama şu aşamada ben Katılmıyorum G4’süz komutan alabileceğine. Çok fazla o
Tamam reyis isteyen isteyen yorumu yapar da, sen kelepçeli muhabbeti yapıp Kata’ya verenlere gülüce yazayım dedim![]()
Ben Luffy ile aynı şartlarda alır diyorum. Bak “aynı şartlarda”Kata'yı alır diyen net fandır hacı.![]()
Aynı şartlardan kastın lastik meyveli Zoro değil dimi? sksdljfaksfdBen Luffy ile aynı şartlarda alır diyorum. Bak “aynı şartlarda”![]()
![]()
Hep aynı laflar.Ben Luffy ile aynı şartlarda alır diyorum. Bak “aynı şartlarda”![]()
![]()