Tatlı komutanları ve Perospero dışındakilere karşı şansı var demiştim. Şimdilik Zoro'nun seviyesi için bunlar yeterli.Zoro şimdi hepsini kesemez mi? Kata ile Craker i bilmem de diğerlerinin hepsini rahat döver bence
Tatlı komutanları ve Perospero dışındakilere karşı şansı var demiştim. Şimdilik Zoro'nun seviyesi için bunlar yeterli.Zoro şimdi hepsini kesemez mi? Kata ile Craker i bilmem de diğerlerinin hepsini rahat döver bence
Reisin Big Mom'a kadar yolu var.Katakuri dahil alayına gider.
Big mom, çopperin falan çapında biri. Onunla uğraşmaz.Reisin Big Mom'a kadar yolu var.
Mihawk > Big MomBig mom, çopperin falan çapında biri. Onunla uğraşmaz.
Valla aynısı bu arc sanji için de söyleniyordu. Artık hiçbirşey beklemiyorum yoksa hep hayal kırıklığına uğramaya mahkumuz. Akışına bırakmak lazım olacağı varsa olur.Wano arc dan sonra şu anket degışmesse bende bir şey bilmiyorum herkez göreçek boro nun gücünü.
Kata dışında hepsini alır. Nokta
Sanji'nin başına gelenlerin aynısı Zoro'nun başına geldiğinde o zaman göreceğim ben herkesiValla aynısı bu arc sanji için de söyleniyordu. Artık hiçbirşey beklemiyorum yoksa hep hayal kırıklığına uğramaya mahkumuz. Akışına bırakmak lazım olacağı varsa olur.
İlginç bir şekilde şu ana kadar Sanji'nin başına gelenlerin hiçbiri Zoro'nun başına gelmedi.Karşısına çıkanları ezdi.Karşısına en sıkıntılı adam olarak Fuji gibi bir amiral çıktı ki bu amiraller bana göre yonkolara çok yakın seviyede olan adamlardır.Ona rağmen kendini ezdirmedi.Ayrıca Zoro'nun abartıldığı yok.Kaptanı daha kısa bir süre önceye kadar Cracker(3. komutan) seviyesiydi ki Zoro'nun 2y sonrası verdiği güveni düşünürsek Snack(4. komutan) ayarı olma ihtimali hiçte saçma değil.Sanji'nin başına gelenlerin aynısı Zoro'nun başına geldiğinde o zaman göreceğim ben herkesi
Linlin'i keser, Kata'yı keser bunlar abartı değil mi? Bak ne güzel söylüyorsun 4. komutan ayarında olma ihtimali var diye. Buna tabii ki karşı çıkmıyorum aksine katılıyorum. Ancak Cracker ve üstü için rahat keser denmesi bence abartıdır. Benim Zoro'yla bir derdim yok ama gereğinden fazla şişirildiğini düşünüyorum.İlginç bir şekilde şu ana kadar Sanji'nin başına gelenlerin hiçbiri Zoro'nun başına gelmedi.Karşısına çıkanları ezdi.Karşısına en sıkıntılı adam olarak Fuji gibi bir amiral çıktı ki bu amiraller bana göre yonkolara çok yakın seviyede olan adamlardır.Ona rağmen kendini ezdirmedi.Ayrıca Zoro'nun abartıldığı yok.Kaptanı daha kısa bir süre önceye kadar Cracker(3. komutan) seviyesiydi ki Zoro'nun 2y sonrası verdiği güveni düşünürsek Snack(4. komutan) ayarı olma ihtimali hiçte saçma değil.